FoxLady parašė:
Puikios naujienosKaip jauciates?
Ačiū, fiziškai jačiuosi nėščia 😀 smegenys sako nesidžiaugt, tai esu tokia pasimetus. Bet step by step į prieki 🤞
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįFoxLady parašė:
Puikios naujienosKaip jauciates?
Ačiū, fiziškai jačiuosi nėščia 😀 smegenys sako nesidžiaugt, tai esu tokia pasimetus. Bet step by step į prieki 🤞
September7 parašė:
labai puiku, sveikinimai😍😍
September7 parašė:
Laba, as irgi po vizito, GS 5,6mm dabar tik kovo 16 🤞estrofema mazint nurode, kiek ilgai laukt dabar 🫣
Labas, tai pas GS praktiskai identiskas
man taip pat sudare plana, kaip mazinti estrofem
Sveikos, ar kam nors nuo leidžiamo progesterono buvo siaubingas galvos skausmas?
17 dieną buvo FET ir iškart paskyrė leidžiamą prontogest, papildomai geriu estrofem. Nuo vakar (6dpi) prasidėjo tooks galvos skausmas, kad čiut egzistuoju. Nežinau, ar jau kažko imtis ar bandyt iškentėt 🤕 kaži ar prie visų šitų vaistų galiu gert paracetamolį?
Aglaia parašė:
Sveikos, ar kam nors nuo leidžiamo progesterono buvo siaubingas galvos skausmas?
17 dieną buvo FET ir iškart paskyrė leidžiamą prontogest, papildomai geriu estrofe…
Paskambinkit slaugėm ir paklauskit, gal pasiulys kazka.
September7 parašė:
Kaip smagu girdeti
O per vizita nieko daugiau turbut ir nemate?
September7 parašė:
Sveikinuu🎉🥰
Aglaia parašė:
17 dieną buvo FET ir iškart paskyrė leidžiamą prontogest, papildomai geriu estrofe…
Man buvo taip pat. Paracetamolį leido gerti ne daugiau dviejų per parą. Kažkaip kentėjau ir gėriau tik po vieną poto praėjo. Jeigu reikia dirbti siūlyčiau nedarbingumą imti,nes bent jau man ramybės būsenoje palengvėdavo.🙂
Frezija parašė:
Kaip smagu girdetiO per vizita nieko daugiau turbut ir nemate?
Viska jisten labai greitai, parode juoda apvalia pusle gimdoj, sake siai dienai tiek ir turetu but.
Aglaia parašė:
Aš vaikščiojau pas G, mano draugės irgi, visom skyrė ir Lubion, ir Crinone, bet kiekvienai savas protokolas. O jums nenori skirti? Keista..
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai