manomeile parašė:
jau dvi mamytes yra, kieno dabar eile???![]()
O mane pamirsote
??? juk as jau turejau gimdyt, bet mano daktare vis laukia kad pats mazylis ateitu, nesiuncia gultis ir skatinamuju leisti
manomeile parašė:
jau dvi mamytes yra, kieno dabar eile???![]()
O mane pamirsote
??? juk as jau turejau gimdyt, bet mano daktare vis laukia kad pats mazylis ateitu, nesiuncia gultis ir skatinamuju leisti
grazina parašė:
O mane pamirsote??? juk as jau turejau gimdyt, bet mano daktare vis laukia kad pats mazylis ateitu, nesiuncia gultis ir skatinamuju leisti
![]()
na tai tu jau gali masazuot spenelius
as kaip laukiu kada galesiu, nu arba butu dar geriau,kad pats mazius ateitu
manomeile parašė:
as sampano kaliau ;)) tai nugara kad maudzia...pasidariau tinginy, skruzdelyna ir va plova darau , siaubas kazkoks, kas cia man uzejo...
Pas mane tik pienas tas toks kur pradzioje buna bega jau kelinta diena slapia maike
o ar cia tikrai del tu speneliu tiesa:)?
manomeile parašė:
as sampano kaliau ;)) tai nugara kad maudzia...pasidariau tinginy, skruzdelyna ir va plova darau , siaubas kazkoks, kas cia man uzejo...
Persivalgysi dar sprogsi
manomeile parašė:
nu ir duodi tu
as ir noreciau
tai tu pabandyk gal masazuot spenius, kaip mano drauge sako jai tai padejo isvare gimdyt
Ruta27 parašė:
nu ir duodi tuas ir noreciau
![]()
tai tu pabandyk gal masazuot spenius, kaip mano drauge sako jai tai padejo isvare gimdyt![]()
Gaila vyras jau prilake, kaip reikalas, tai kitaip uzstatyciau jam dabar savo gimdyma
Ruta27 parašė:
nu,kad drauge taip sako jai sukele saremius, puse val kazkur pamasazavo, ir gimdyt... cia jai tipo akusere taip patare![]()
as bandyciau, bet blyn galvoju per anksti, bijau dar... kad naturaliai gimtu tada jooo, bet db man dar 2 sav![]()
Na jai ryt nepagimdysiu tuomet sekmadieni visa diena masazuosiu:DDD
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai