manomeile parašė:
man viena moteris sako kai karstis mus tai tada jau gimdysi, tik kazko vis negimdau![]()
a tu vaziuosi gimdyti ar ne,kiek gi galima
manomeile parašė:
man viena moteris sako kai karstis mus tai tada jau gimdysi, tik kazko vis negimdau![]()
a tu vaziuosi gimdyti ar ne,kiek gi galima
jooo tikrai gera drauge
aga butinai, tikiuosi ir as, kad jau kita savaite kas nors vykt prades
man kaip ir nieko nebevyksta
dar net pilvas nenusileido... sako buna kitom paskutine minute nusileidzia, nu bet man nzn kaip bus, bet jau nebsulaukiu
man 14 jauciu nieko ypatingo nepasakys, nes cia kad pas kita daktare persirasiau, nes buvau pakeitus adresa, tai jau senai reikejo, bet vis tingejau, o va 17 tai pas savo gydytoja i ligonine varau, pas mus cia is to GP naudo jokios, spaudima pamatuoja, slapima, paklausineja, ir tiek... o va ms visada vaziuojam i ligonine kur gimdysim, tai ten viska ziurineja, skanas ir t.t. tai labai laukiu 17
idomu skirs data jau ar kaip jei nepagimdau
nu bet jau galeciau
nes jau kita penktad bus lygiai 40 sav, tai galeciau kita sav tikrai jau gimdyt
bet zinai mano norai niekam neidomus
vglb parašė:
a tu vaziuosi gimdyti ar ne,kiek gi galima![]()
![]()
as ir sakau kiek gali sedet
vglb parašė:
a tu vaziuosi gimdyti ar ne,kiek gi galima![]()
![]()
cha, as va gimdysiu jusu dienom matyt
o dabar ir nenoriu ryt sese ryte i lt isvaro iki sekmadienio, bandysiu prasyti leliuko, kad pabutu dar pilvuke.... kol tteuke gris
Ruta27 parašė:
jooo tikrai gera drauge![]()
aga butinai, tikiuosi ir as, kad jau kita savaite kas nors vykt pradesman kaip ir nieko nebevyksta
dar net pilvas nenusileido... sako buna kitom paskutine minute nusileidzia, nu bet man nzn kaip bus, bet jau nebsulaukiu
man 14 jauciu nieko ypatingo nepasakys, nes cia kad pas kita daktare persirasiau, nes buvau pakeitus adresa, tai jau senai reikejo, bet vis tingejau, o va 17 tai pas savo gydytoja i ligonine varau, pas mus cia is to GP naudo jokios, spaudima pamatuoja, slapima, paklausineja, ir tiek... o va ms visada vaziuojam i ligonine kur gimdysim, tai ten viska ziurineja, skanas ir t.t. tai labai laukiu 17
idomu skirs data jau ar kaip jei nepagimdau
nu bet jau galeciau
nes jau kita penktad bus lygiai 40 sav, tai galeciau kita sav tikrai jau gimdyt
bet zinai mano norai niekam neidomus
![]()
matai kaip ten pas jus idomei
zinai kaip bus,kai maziausiai to tikesimes, ir pradesim gimdyti, as mezgiau sunui koiniukus, pasilenkiau padeti ant kedes, ir tik pyst vandenys ir nubego, onk neitariau, nk neskaudejo, jauciausi super, bet ta diena pas mama buvom, jie pleckike gere, ir as kaip uzsinorejau cerkutes, tai ikaliau, ir pajuokavau sakau snd vaz gimdyt, nu ir taip pasibaige, isvarem vakare gimdyti
as db rami kaip belgas, epidura turiu, galiu kad ir peskom iki gn varyt, nors per dvi paras jauciu ten atsidurciau su savo tokiu ejimu
manomeile parašė:
o jus nesitikekit bus kaip man nesiosit ir po termino![]()
cha pasvajok, mes kita sav gimdom
blemb bet rimtai tau jau tiek pernesioti, ot leliuzas gerai pas mamule isistaises
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai