2011.02.08 19:39 (prieš 15 m.)
Labuka busimos mamytes
papasakosiu savo gimdymo istorija,vasario 2diena ryte su vyru vaziavom apziurai i ligonine atvaziavus net nustebau pilna nesciuju laukia apziuros vienos su skausmais kitom vandenys nubege,galvoju joo an tai nieko neskauda jauciuos puikiai galvoju tikrai vaziuosiu namo,atej mano eile tonusiukai geri tik pulsas pakiles labai. Na paziurejo kaklelis 5cm atsiveres. na sako sutvarkom dokumentus ir paguldysim i palata kai atsilaisvins gimdykla eisit gimdyt ( omg galvoju jau geras
) na ateina mano akusere manes pasiimt i gimdykla,11.52 nuleido man vanenis istiesu labai skaudejo net apsiverkiau,na ir laukiu nieko nejauciu saremiu daviklis rodo virs 70 o man nieko akusere sako nu tu kieta
na kai buvo virs 100 tada lyg stipriai sumaudzia,16.57 leidzia skatinamuosius po 10min mazdaug atejo toks skausmas pradejau rekt, na ir visas smagumas prasidejo saremiu skausmas nezmoniskas uzeina kas 30s,sakau nebegimdysiu negaliu,leiskit atsistot,vyras man nesa slapias serveteles ant veido,nepadeda jau,gyditojos juokias tai kur tu eisi ,jau nuo gimdymo nepabegsi
tai va 17.17 sakau noriu stumt,tai isikibau rankom kojom isiremiau,is 4 stumimu ir pagimdziau savo mazyli,dar akusere dave paliest galvyte kai tik islindo ji,nes jau buvau nevilti kazko,tai tada atsirado tiek jegu stumt,del jo
uzdejo iskrt su virkstele ant pilvo,gavom 10 balu :)verkiam abu su vyru,is to neapsakomo dziaugsmo kuris gime 17.33
isties labai sunku kai pirmas vaikas,viska ismokt,suprast,nezinociau ka daryti be vyro pagalbos ir mamos kuri padejo ligonineje
linkiu visom stiprybes ir sekmes gimdant ir beabejo su savo aukseliais