varsketukas parašė:
va taip kai mama per ilgai pietus daro
kaip raziai luze
ir jau kokie dideli
varsketukas parašė:
va taip kai mama per ilgai pietus daro
kaip raziai luze
ir jau kokie dideli
Juste11 parašė:
daug rupesciu kai duodasi po namus?![]()
na jau pripratau turbut kad migruoja
- vel atrodo lengviau viskas
Aisku visi stalciai uzrakineti, visi pavojingi baldai arba isvezti arba kampai apsaugoti tai dabar jau iki kito etapo ramiau siek tiek
Tik vat Dominykas vis sugalvoja broli musti... Ir nelabai dar zinau kaip reaguoti. Vis sakau negalima, geras brolis, glostom galvyte - bet kol as esu atrodo svelniai glosto. KAi tik nueinu tai bam bam per galva iskokios knygos ar masinos
Ligituxx parašė:
na jau pripratau turbut kad migruoja- vel atrodo lengviau viskas
Aisku visi stalciai uzrakineti, visi pavojingi baldai arba isvezti arba kampai apsaugoti tai…
pas mus tas pats
Ligituxx parašė:
na jau pripratau turbut kad migruoja- vel atrodo lengviau viskas
Aisku visi stalciai uzrakineti, visi pavojingi baldai arba isvezti arba kampai apsaugoti tai dabar jau iki kito etapo ramiau siek tiek
Tik vat Dominykas vis sugalvoja broli musti... Ir nelabai dar zinau kaip reaguoti. Vis sakau negalima, geras brolis, glostom galvyte - bet kol as esu atrodo svelniai glosto. KAi tik nueinu tai bam bam per galva iskokios knygos ar masinos :bliaunu:</blockqu
kad ir maniskiai musas tarpusavy jau ,tas kur stipresnis paima ausi tempia kitam,tai ranka,arba ir ima intensyviai mojuot su kokiu zaislu jei tik arciau brolio atsiranda
![]()
sveikos mamytes, gal yra gimdziusiu dvynukus Kauno klinikose, man numatomas planinis cezaris, nes pirmas buves cezaris, mane domina ar naktinius duoda, ar vaikucius aprengia, ar reikia savo viska tureti, be to kaip su vaikuciais po cezario ar maziukai buna salia mamos, kol dar po operacijos guli ir negali pasirupinti
ir kaip su palatom, jei neimi mokamos, ar viena palatoje buni su dvynukais, ar salia ir kita mamyte guldo
rimute parašė:
Labu, del cezario negaliu kazko pasakyti, bet palatoj tikrai viena busi, ir dar vyras gales pasilikti padetio jei vaikuciams viskas gerai, tai juos ir atveza, k…
Taip, vyras visada šalia, leidžia likti kartu
neringa1985 parašė:
sveikos![]()
pas maniskius abiem lenda po 5 dantukus,vienas ramus kitas nevalgo nieko irzlus la…
suprantu
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai