varsketukas parašė:
suprantu
ka nuveikete per dienele ?
varsketukas parašė:
suprantu
neringa1985 parašė:
nuvaziavom pas babyte
padare tvarka virtuvinej spintelej
ne taip babyte kruopas buvo susidejus,ka jus? as isivaizduoju kiek veiksmo kai vaiksto
varsketukas parašė:
nuvaziavom pas babytepadare tvarka virtuvinej spintelej
ne taip babyte kruopas buvo susidejus,ka jus? as isivaizduoju kiek veiksmo kai vaiksto
![]()
nieko ipatingo su dickiu zaidimo kambary buvome mazieji namie su mociute. jo yra veiksmo kad dar butu atsargesni butu is viso puiku
neringa1985 parašė:
nieko ipatingo su dickiu zaidimo kambary buvome mazieji namie su mociute. jo yra veiksmo kad dar butu atsargesni butu is viso puiku
maniskiai tai dar neturi to baimes jausmi verciasi nuo lovos ir ziuri kaip reguos laikai po truputi kad kristu zemyn,tai jie juokias ir viskas
varsketukas parašė:
maniskiai tai dar neturi to baimes jausmi verciasi nuo lovos ir ziuri kaip reguos laikai po truputi kad kristu zemyn,tai jie juokias ir viskas
pas mane danielius toks atsargesnis bet galetu buti dar atsargesnis,o vakaris bebaimis
neringa1985 parašė:
pas mane danielius toks atsargesnis bet galetu buti dar atsargesnis,o vakaris bebaimis
pas mane abu bebaimei kiaurai visur jei galetu eitu,siandien virtuvej su vaikstynem staltiese nutempe nuo stalo gerai kad tik sausainiai tebuvo,nuo siol virtuve uzdrausta zona
varsketukas parašė:
pas mane abu bebaimei kiaurai visur jei galetu eitu,siandien virtuvej su vaikstynem staltiese nutempe nuo stalo gerai kad tik sausainiai tebuvo,nuo siol virtuve uzd…
as ir saviskius neidziu bet jau ismoko duris atsidaryti
neringa1985 parašė:
as ir saviskius neidziu bet jau ismoko duris atsidaryti![]()
o pas mus duru nera tai barikadas teks statyt
varsketukas parašė:
o pas mus duru nera tai barikadas teks statyt![]()
neringa1985 parašė:
![]()
ir dziaugsmas ir vargai ir ko tik nepadarysi del savo mazuciu
gerai keliauju miegot,o tai vel keiksiu save kai nakti maziai zirs o as miego noresiu
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai