varsketukas parašė:
ir dziaugsmas ir vargai ir ko tik nepadarysi del savo mazuciugerai keliauju miegot,o tai vel keiksiu save kai nakti maziai zirs o as miego noresiu
as ir jau keliausiu i lovyte anksti kelias maziai mano
labanakt
varsketukas parašė:
ir dziaugsmas ir vargai ir ko tik nepadarysi del savo mazuciugerai keliauju miegot,o tai vel keiksiu save kai nakti maziai zirs o as miego noresiu
as ir jau keliausiu i lovyte anksti kelias maziai mano
labanakt
Sveikutes
Pagaliau ant dvieju lelku turim viena dantuka
Na o irzlumas, bliovimai ir tt. Man vakarais atrodo viskas mirsiu, ryte vel viskas ok
Manau taip jauciasi visos mamytes
Tarp kitko girdejau vienos mamos komentara: tai ka cia uzpakalius nuplauni pamaitini ir viskas
murka123 parašė:
Sveikutes![]()
Pagaliau ant dvieju lelku turim viena dantuka![]()
laba
uoj butu gerai kad tik dupces nuplauni, pamatini ir viskas nu pasaka butu gyvenimas
laimutte parašė:
Labas rytas mamytesNorejau paklausti tu mamu kieno maziukai is skirtingu kiausineliu ir su atakirom placentom, koks laiko skirtumas tarp maziuku gimimo :bigwin…
Maniskiai gime 6 min skirtumu. Pirmas gime, tada iskart liepe riestis ir lengvai stumti, kad bernaitis isistatytu, o tada jau stumiau pilnu tempu. Skirtumas tarp pirmo gimdymo ir dvyniu, tas kad gimda pertempta ir nejauti ryskiu saremiu. Tiesiog gyd. liepe stumti nuolat ir viskas.
laimutte parašė:
Labas rytas mamytesNorejau paklausti tu mamu kieno maziukai is skirtingu kiausineliu ir su atakirom placentom, koks laiko skirtumas tarp maziuku gimimo :bigwin…
Laba pas mus 2min skirtumas, bet man buvo cp darytas
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai