palette parašė:
Kad nieko kitokio nevalgem nei anksčiau.tik mesyte pradėjom ragauti po nedaug.jautiena ir kas antrą dieną.dar galvoju nuo slapiu pampers servetėlių.yra buvę nuo jų …
Na jei jom vaika valot, tai gali but.
palette parašė:
Kad nieko kitokio nevalgem nei anksčiau.tik mesyte pradėjom ragauti po nedaug.jautiena ir kas antrą dieną.dar galvoju nuo slapiu pampers servetėlių.yra buvę nuo jų …
Na jei jom vaika valot, tai gali but.
greta4321 parašė:
Pasakysiu ir aš ir tikiu kad dauguma užsipuls mane aš prieš kelias dienas valgiwu karamelinį ledą ir mano vaikas į jį taip žiūrėjo kad daviau ir jam palaižyti tai t…
Musu maziukas irgi neseniai paragavo ledus. Patiko.
juste_r parašė:
Sveikos,pasidalinkit savo vaikučių meniunesugalvoju ka beduoti
![]()
![]()
As dabar verdu kose : kopustas, cukinija, spinatu lapeliai keli, triusiena, i virimo pabaiga idesiu sauksta aviziniu dribsniu, vietoj bulves. Sviestuko gero, sublenderiuojam ir vuolia. Mano mazei negalima oranziniu darzoviu, tai dar sunkiau ka sumastyt. Vakar viriau : bulvyte, brokolis, truputi cukinijos ir kalakutiena. Kazkuria diena buvo grikiai, cukinija ir kalakutiena. Rytais valgo milupos kose su sviestiniais sausainiukais, kartais dar banano itarkuoju. Megsta kudikiu sausainiukus istirpintus ir sumaisytus su mano virta obuoliu tyrele.
Na, ledu as neduodu. Nemanau, kad tai gerai...cukraus be proto juose, skonio stiprikliu visokiu. Jau tada geriau baronkyte duot, aisku ir joje cukraus yra, bet bent dantenas pasikaso. Manajai tevelis vakar dave agurko pagraust, nelabai patenkinta buvau pamacius. Isskaptavo su savo dviem skapliukais visa viduriuka, kai norejau atimt - buvau apsaukta baisingai mazosios, net drebejo
22 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai