braskyte25 parašė:
na kolkas nepykina.kai abu kartus laukiaus tai nuo pat pirmos dienos kaip suzinojau tai vemdavau kiek pajegdavau o va daba is vis nieko .tikiuosi ir nepykis.
nepykina nei kiek bet jauciuosi nusilpus
braskyte25 parašė:
na kolkas nepykina.kai abu kartus laukiaus tai nuo pat pirmos dienos kaip suzinojau tai vemdavau kiek pajegdavau o va daba is vis nieko .tikiuosi ir nepykis.
nepykina nei kiek bet jauciuosi nusilpus
braskyte25 parašė:
manęs taip pat nepykina. Bent jau ne stipriai. Kolkas
Tik vat maudima apačioj pilvuko jaučiu gan dažnai ir dėl to nerimauju
dukriukasmejukas parašė:
manęs taip pat nepykina. Bent jau ne stipriai. Kolkas![]()
Tik vat maudima apačioj pilvuko jaučiu gan dažnai ir dėl to nerimauju![]()
Ir aš taip pat jaučiuosi, ir mane tai neramina...
Pas gine dar nebuvau, eisiu tik kitą savaitę.
dukriukasmejukas parašė:
Su pirmuoju mažuliuku man taip pat maudė. Bet galvokim kad viskas bus gerai![]()
man pamaudzia, bet retai, buna ramybe, buna uzeina, nesuprasi, pirmo nestumo metu daugiau man rodos maude, nors dar maziukai esam, gal veliau bus daugiau! visks gerai
Yurga parašė:
man pamaudzia, bet retai, buna ramybe, buna uzeina, nesuprasi, pirmo nestumo metu daugiau man rodos maude, nors dar maziukai esam, gal veliau bus daugiau! visks ger…
taip, svarbiausia ramybės, jokių nervų ir sveikai maitintis. Įdomų bus plepėt, kai daugiau laiko praeis, galėsim dalintis įspūdžiais
Sis nestumas man visiskai kitoks, gal kad labai mazai dar laiko... Jauciuosi gerai, nepykina, tik i tualeta daznokai begu, krutine ispampus, pamaudena nugara, pilvuka... Kita savaite eisiu pas gine, snd tokiu iskyru pasirode sviesiai roziniu, tai issigandau, po darbo iskart i lova. Tikiuosi bus viskas gerai...
kamiles mama parašė:
Sis nestumas man visiskai kitoks, gal kad labai mazai dar laiko... Jauciuosi gerai, nepykina, tik i tualeta daznokai begu, krutine ispampus, pamaudena nugara, pilvu…
Bus viskas gerai
galvok kad viskas gerai bus . As tai pakalbu su savo pilvelio gyventoja (tikekimes kad tai ji) raminu ir save ir zirniuka savo
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
Tikiuosi trecias kartas nemelu…