tliucija parašė:
Sveikos, jungiuosi prie kovinukuNors ginekologe nustate gimdyma kovo 2 d, bet pagal mano skaiciavimus, tevu darzeli, tai turetu buti vasario pabaigoje
Kaip s…
sveikinam prisijungus
tliucija parašė:
Sveikos, jungiuosi prie kovinukuNors ginekologe nustate gimdyma kovo 2 d, bet pagal mano skaiciavimus, tevu darzeli, tai turetu buti vasario pabaigoje
Kaip s…
sveikinam prisijungus
siulau prisijunkti i sia grupe ;) kuriioje dikutuojama daugiau nei cia www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2014-m-kovo-menesio-busimi-mamukai/page/109
nauju nariu nebepriiminejamSpurgyte159 parašė:
siulau prisijunkti i sia grupe ;) kuriioje dikutuojama daugiau nei cia www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2014-m-kovo-menesio-busimi-mamukai/page/109
Agnestaa parašė:
tai kas bus kai gimsyt reikes, jeigu skausmo bijai? nera uz ka man nesunku
Oj nzn nzn, matai dar nezinia ar as pati galesiu, man su nugara prastai, o tas kas man yra tai neisgydoma o tik apgydoma, buvo apie pus antru metu viskas ok retkarciais skaudedavo bet dbr vel is naujo, pamenu kai lt tyriausi tada jau sake kad gali but komplikuotas nestumas, tai laukiu ka cia i tai, kaip sureaguos...
Raminta. parašė:
nauju nariu nebepriiminejam![]()
sveikos
Kodel nebepriiminejat nauju nariu ?
dzintariuxxx parašė:
Sveikos, mergaites. Jungiuosi ir as i kovinukiu buri.Du pagaliukus pamaciau tik vakar... Siek tiek geda,kad testa dariausi tik kai velavo daugiau nei 4 savait…
Sveika
18 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai