www.reverie-art.co.uk/index.aspx?pageid=712460&chainID=76025&txtQuickSearch=transfer+medium
radau pirkti toki transer laka, bet cia raso kad ant originaliu foto negalima tepti tai dbr pasimeciau, koki jus perkat?
www.reverie-art.co.uk/index.aspx?pageid=712460&chainID=76025&txtQuickSearch=transfer+medium
radau pirkti toki transer laka, bet cia raso kad ant originaliu foto negalima tepti tai dbr pasimeciau, koki jus perkat?
sveikutes,as ir truputi uzsiimu dekupazu
,siuo metu neturiu laiko perskaityti visos temos,bet gal atsiras norinciu man padeti.Kaip jus darot su sendinimu dvikomponentiniu laku,man reikia kad ant paveiksliuko nebutu sendinimo,o tik sonuose,kaip graziai padaryti?Bandziau tepti ten kur reikia,bet gaunasi bizabrazija
Gal tepat per visa ir itrinat tik tam tikras vietas?Aciu
noriu pasidaryti dezute su nuotrauka, bet bijau ir pradet nes nzn kaip tiksliai viska darys, gal kuri netinges ir duos geru patarimu. pirmiausia aisku dezute nuslifuosiu, naudosiu grunta, po to istepsiu medzio beicu, paskui nudazysiu baltais dazais, paslifuosiu, kad prasimustu medzio beicas. virsu darysiu su nuotrauka, sonus noreciau sendinti. ar nebus cia visko per daug? ta prasme beicas - dazai - sendinimas?
@@@9 parašė:
aprasymas: Talpa - 120 ml. Priemonė perkelti paveiksliuką nuo storo arba nelankstaus popieriaus ant plonos, lanksčios plėvelės. Tinka visiems paveiksliukams, išskyrus rašaliniu spausdintuvu spausdintus, labai blizgančius paveiksliukus ir nuotraukas. Tinka nuotraukų ir paveiksliukų kopijoms, spausdintoms lazeriniu spausdintuvu. 
Labai geri rusu lakai pvz Marmari, seniau galima buvo nusipirk Hoby centre, dabar ten jau nieko nera, tik kai spauzdinsit pabeiksliuka ant nuotrauku popieriaus imkyt matini popieriu
saulelydis1 parašė:
Aciu,man dar toli iki visko bet ... :),as tai paprastai darau,atsiprintinu foto,ir klijuoju ant paruostos dezutes,veliau ikelsiu sunaus dezute padaryta.Aisku pries …
butu smagu paziuret, nes as ir noriu su sunaus nuotrauka daryti
o atsiprintinat su lazeriniu printeriu?
25 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai