monicabeluccci parašė:
galiu atsakyti uz oziaragi,nes jau rase kiek auksciau jog -2kg per sav.O sveria 70 berods,as 71kg
Monika tu visiškai teisi
monicabeluccci parašė:
galiu atsakyti uz oziaragi,nes jau rase kiek auksciau jog -2kg per sav.O sveria 70 berods,as 71kg
Monika tu visiškai teisi
Ožiaragis parašė:
Smagu kai mūsų čia tiek daug norinčių išgražėt,todėl vienai kita palaikant, dalinantis naujovėmis bus daug lengviau tą misiją įgyvendinti![]()
tai dabar tu sveti 68???
nu faina kad pirmyn eini pupa
monicabeluccci parašė:
Kristalija ar ne tu is varskes,selenu mikrobangej kose sau gamindavaisi?nooooriu receptukooooo!!!!!!
jo,puse poko varskes nu kur buna 180r tai puse jo,1kiausinis,biski pieno,na kokius 4-5 saukstus,selenu 2saukstus avizu,1saukstas kviescu ,2saldiklio tabletytes ir biski kakavos,gali ir be kakavos,i mikrobange dedi 3min,bet kas minute trauki pamaisyt ja
Kristalija parašė:
jo,puse poko varskes nu kur buna 180r tai puse jo,1kiausinis,biski pieno,na kokius 4-5 saukstus,selenu 2saukstus avizu,1saukstas kviescu ,2saldiklio tabletytes ir biski kakavos,gali ir be kakavos,i mikrobange dedi 3min,bet kas minute trauki pamaisyt ja![]()
o be pieno vandeni galiu pilt?nebeturiu pienuko,kiausinis zalias?
monicabeluccci parašė:
jo zalias,gal jogurto turi?tada dek jo kokius 2saukstus
monicabeluccci parašė:
taigi turi vaiko mišinuką, bus tas pats kas ir pienukas
monicabeluccci parašė:
kaip skanuuuuuu![]()
vaikas net pakabliavo pora sauksteliu ir prase dar
labai skaniai gavosi kose,dejau jogurto vietoj pieno.Aciu Kristalija
![]()
nera uz ka,man ji irgi patiko,zinok ir mano sunus valge,ar dejai kakavos?as dedu man skaniau sokoladine
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai