2015.01.12 12:20 (prieš 11 m.)
Juditel3 parašė:
Na as nespejau igauti patirties po mokslu irgi pati kalta o ir nelindau pas nieka su kysiais kad priimtu kur mandriau dirbt ir pazystamu neturiu. Sakot nereik to? R…
Aš asmeniškai nesakiau, kad "neturi nes tingi", ar čia kažkokią kitą komentatorę turit omeny.Sakau, kad viskas mūsų rankose. Aš irgi bėdavojuosi, kodėl tiek daug valstybei mokesčių sumoku, kodėl parduotuvėj mėsa tokia brangi, bet kas iš to. Nori galėt kažką nusipirkt, turi dirbt ir daug dirbt. Ir tų pažinčių tikrai nereikia, jeigu nemokėsi dirbt už jokius pinigus tavęs darbdavys nelaikys, yra vienetai tokių. Jei gerai dirbi, turi galvą ant pečių ir esi atkaklus, tikrai kada nors rasi gerą darbą. Čia mūsų visų bėda galvot, kad tik per pažintis kažką galim pasiekt, kaip ir tai, kad valstybė man butą turi duot, kad valstybė man pašalpas turi mokėti. O jei pakels minimumą jūsų turimą omeny iki 1000 eurų tai ir tų eurų perkamoji galia bus žymiai mažesnė, nes kainos pakils. Nebūtinai maisto produktų, gal paslaugų, transporto ir pan. Bus tas pats, kas dabar.
O apie tai, kad man pasisekė, tai netiesa. Daug pastangų idėjau, o ne sėkme klioviaus, sveikatą ir nervus aukojau.