MiglaNakty parašė:
Linkiu kad greiciau viskas pasibaigtu![]()
Dekui uz palaikyma ... bijau....
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįMiglaNakty parašė:
Linkiu kad greiciau viskas pasibaigtu![]()
Dekui uz palaikyma ... bijau....
Sveikos!
merginos,ar ilgai Jums tepliojo po savaiminio p? Man 05.04 nustate nesivystanti, vakare lasiukas pasirode, 5,6 diena tepliojo. 7 diena nakti prasidejo.8 ryte i ligonine ten daktarele padejo viska kaip sakant isvalyt iki galo.antibiotikai ir namo.siandien jau 2 sav,nuo kraujo pasirodymo...neber jau raudono seniai bet karts nuo karto rudai pateplioja...ar gerai? Ar sunerimti? 26 vizitas pas gine.
Aciu!
Vichy parašė:
As jau po abrazijos. Nebuvo baisiai. O kaip dabar su mmm? Jei persileidau 05 02, o abrazija dare siandien? Kada man ju laukt?
Man sakė gine kad labai indivudualiais gali ir laiku kaip m. Ateina gali po 40d. Ir po 60d. Menesiniu tiketis reik tada kada buvo daryta abrazija.
Laikykitės
Vichy parašė:
As jau po abrazijos. Nebuvo baisiai. O kaip dabar su mmm? Jei persileidau 05 02, o abrazija dare siandien? Kada man ju laukt?
Ar viska gerai isvalė? Ar nejaučiat skausmu?ka vartojat is vaistu ?
MiglaNakty parašė:
Tai nelabai savaiminis jei daktarele padejo ?
Man tiesiog buvo labai bloga jau paryciais,nes staigiai ir daug kraujo netekau. Tai greitoji nuveze gyd apziurejo sako jau bvk viskas,bet kas buvo like ji istrauke,zirklutem visokiom pasidarbavo ir viskas.apziurejo exo pagalba sake viskas ok.bet reik vistiek pasirodyt pakartotinai apziurai pas gine...
Sveikos,mamytes.Na mane irgi neramina nemalonus skausmai pilvo apacioje,kuriuos pajutau vakar.Siand lyg nieko,bet nugaros apacia pradejo mausti.Isskyros per pastarasias savaites patamsejo.Nekraujuoju.Mums 9 savaites ir 4 dieneles.Dirbu naktini pamainini darba.Ar tureciau sunerimti?Laukiu skambucio is akuseres pirmam sckanui.
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai