2020.01.23 23:19 (prieš 6 m.)
O dieve, tikrai daug kam taip ivyksta. Mes ir su vyru mažiuką planavome, iš pirmo karto išėjo, džiaugiamės laukėme vizito pas ginekologe, sužinojome kad laukiames prieš naujus metus, vizitas numatytas 24 diena, nes eilės. Kantriai laukiau, džiaugiausi, bet.... Iki to vizito daug kas nutiko... Pagal kraujo tyrimus laukiausi 5 sav., sausio 9 diena naktį pradėjau nestipriai kraujuoti, išsigandau, nuvykome į priėmimą, iš ten nusiuntė į gimdymo namus apžiūrai, pasakė kad kraujuoju, lyg sau po nosimi kažką murmėjo gydytoja, sako gerai. O aš visa pasimetusi, nesuprantu kas gerai ir man nieko neaiškina, sakau ar viskas vaikeliui gerai, atšovė gan gerokai pakeltų tonu niekas čia negerai, tau savaiminis persileidimas, pasakė kad ne guldo ir pati iš kraujuosiu. Maniau širdis plyš iš skausmo, gerai kad vyras mano ramesnio būdo, pergyveno bet labai palaikė mane. Gryzome namo. Sakau iš kraujuosiu ir tuo pasibaigs.. Bet ne.... Sekančią naktį pradėjo skaudėti pilvo apačią, nemoku apsakyti skausmo, raiciausi iš skausmo, paskambinau bendruoju pagalbos telefonu sakau gal persileidziant normalus tai skausmas, sakau nežinau ką daryti, atvykę medikai mane vežė i priėmimo skyriuje kur apžiūrėjus nusprendė guldyti parai į skyrių stebėjimui, vaistų davė, lasaline palasino. Aišku gydytojas sakė galima nors ir iškart vėl bandyti pastoti, bet dabar taip baisu o jei vėl taip bus 😭😭😭😭 kraujo grupe +0. Žinoma reikia guosti tuo kad būna blogesnių dalykų pasako.