Barbora1 parašė:
Man prasidėjo be vaistu. Truko apie 4-5 dienas, kaip mēnesinės. Pirma diena tik buvo sunki, buvo bloga, labai silpna, nemažai kraujo. O kitos dienos tai tikrai kaip…
O po kiek laiko pasirodė mėnesinės? 😊 Lygiai po mėnesio?
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįBarbora1 parašė:
Man prasidėjo be vaistu. Truko apie 4-5 dienas, kaip mēnesinės. Pirma diena tik buvo sunki, buvo bloga, labai silpna, nemažai kraujo. O kitos dienos tai tikrai kaip…
O po kiek laiko pasirodė mėnesinės? 😊 Lygiai po mėnesio?
Sveikos,merginos.Man pirmas ir nesivystantis neštumas...Iš pat pradžių,kai sužinojau,kad laukiuosi (5 sav.) neštumukas buvo ženkliai mažesnis,labai bijojau kito apsilankymo,tačiau nuėjus 8sav. gydytoja pasakė,kad vystosi,bet šiek atsilieka,atitinka 7sav.Tad apsiraminau,jaučiausi visą tą laiką gerai,nepykino,nekraujavau.Nuėjus 10sav. pasakė,kad sustojo vystytis,nėra širdelės ir siunčia į valymą😔 Žinoma buvo šokas pradžioj,bet vėliau su vyru apsiraminom,viską apmąstėm,kad galbūt gamta mus apsaugojo,juk dažniausiai priežastis būna genetiniai pakitimai...Nuėjom dar privačiai kitą dieną.Pasižiūrėjo ir pasakė,kad neštumas labai mažas ir jau tas 2 sav. nuo 8sav. ir nebesivystė.Ir nuo tada pradėjo teplioti,mausti pilvo apačią ir juosmenį.Nutarėm laukt savaiminio persileidimo,nedaryti mechaninių valymų...Atsiprašau už neišmanymą,bet kaip žinoti,kad jau įvyko tas iki galo ar ne?Aš esu rezus - ,o vyras +,todėl per 3d.nuo persileidimo turi suleisti imunoglobiliną,bijau pražiopsoti...Ar daug turi būti kraujo,ar nustoja kraujuot kai išeina viskas,ar ne?..
JulyArm parašė:
Sveikos,merginos.Man pirmas ir nesivystantis neštumas...Iš pat pradžių,kai sužinojau,kad laukiuosi (5 sav.) neštumukas buvo ženkliai mažesnis,labai bijojau kito aps…
Kai gulėjau ligoninėje tai po dviejų dienų kraujavimo leido merginoms vaistus. Šeip valosi skirtingai visoms. Mane išleido jau po dvejų parų buvo viskas išsivale kas su nėštumų susiję bet dar kraujavau 3 savaitės poto.
JulyArm parašė:
Sveikos,merginos.Man pirmas ir nesivystantis neštumas...Iš pat pradžių,kai sužinojau,kad laukiuosi (5 sav.) neštumukas buvo ženkliai mažesnis,labai bijojau kito aps…
Man buvo tik 4dienas kraujavimas 5 diena tepimas tai Kai ziurejo 5diena sake viskas isivale, bet kelias dienas labai gausiai "vare"reikia stebet, kad kuo daugiau "kresuliuku "iseitu
JulyArm parašė:
Labutis🥰! Man antra diena persileidimo suleido imunoglobulina. Pirmas dvi dienas labai kraujavau, o poto tikrai mažai, iki šiol teplioja, pasirodo keli lasiukai kraujo.. Viskas prasidėjo vasario 9 d. 25d varau pas gydytoją tikiuosi kad viskas bus tvarkoje! O šiaip labai laukiu ir mėnesinių. Įdomu kada cia jos aplankys🤔 kai sulauksiu, kibsim su vyru i darba😂 nors ir pirmas nesekmingas, TIKIU kad turėsim leliuka neuzilg❤️ir jums linkiu to paties!
Ačiū už atsakymus!Nekraujuoju gausiai,bet nėra ir lašelis,užeina pilvo ir nugaros spazmai, o kadangi neštumukas buvo visai mažytis,gal ir nebus daug to kraujo..Nežinia,ar čia jau vyksta persileidimas,ar tik ženklas,kad jis gresia.
🤔 tikriausiai reikės pirmadienį bandyti patekti pas gydytoją,kad pažiūrėtų,nes išties bijau,kad nepaveluočiau susileisti imunoglobuliną😞
JulyArm parašė:
Ačiū už atsakymus!Nekraujuoju gausiai,bet nėra ir lašelis,užeina pilvo ir nugaros spazmai, o kadangi neštumukas buvo visai mažytis,gal ir nebus daug to kraujo..Neži…
Tai kai pradėsite kraujuoti, tada per tris dienas turi jį suleisti jums😊 nebijokite.. As 8 savaiteje persileidau.. 🥺
O man niekas nieko nesakė kad aš kažka turėčiau susileist 😲😲 nors mano -, o vyro +. As pati net nepaklausiau, viskas nauja, stresas, kraujuoju jau nuo treciadienio, bet ne daug. Trečiadieni turejau doze vaistu kad pradetu išsivalyt, skausmas ta diena buvo nežmoniškas, o ir kraujo tikrai nebuvo upeliais. Kas bus jeigu aš pavėlavau su tuo susileidimu?? 😲
Monsera,būtinai kreipkites į gydytoją!Imunoglobuliną susileisti būtina,jei nenorit turėti problemų su sekančiu neštumu.Keista,kad niekas jums to nepasakė😮 Kai vyro kraujas +,o jūsų - embrionui irant,jo dalelės jei taip galima pavadinti,patenka į motinos kraują,kuris pradeda gaminti antikūnius apsivalymui.Imunoglobulinas tuos antikunius "užmigdo" ar neutralizuoja.Kitu atveju,nesuleidus imunoglobulino,kito neštumo metu moters organizmas (imuninė sistema)gali atpažinti vaisių kaip priešišką organizmą ir ji pulti.
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai