Emilija parašė:
![]()
tai reikia spausti savaji
![]()
oki merginos gero vakarelio begsiu jau
![]()
![]()
dar reikia koki filma paziureti ir reikes maziu tada migdyti
![]()
![]()
gero surio spaudimo
mes irgi jau lekiam nuo pc
Emilija parašė:
![]()
tai reikia spausti savaji
![]()
oki merginos gero vakarelio begsiu jau
![]()
![]()
dar reikia koki filma paziureti ir reikes maziu tada migdyti
![]()
![]()
gero surio spaudimo
mes irgi jau lekiam nuo pc
ramuma parašė:
o kiek jau laiko planuojat visumoj? Kokia prieziura yra gerimo? Kas kazkiek laiko eidavai apziurai?
Aisku nzn kaip ten pas tave yra, bet galbut as isgerciau pagal turima grafika, o tada ziureciau kaip situacija klostoso.. bet cia tik mano svaisciojimaigreiciausiai buciau tokia pati pasimetusi kaip ir tu
.. siaip dufas geriamas ir pastojus kiek zinau, tai galbut jo gerimas menesi ir paskui nebegavimas nieko naudingo neduotu
![]()
stiprybes mergyt, tikiui viena diena angeliukai mus aplankys ir noriu tiketi, kad tai bus labai greitaijei jau gandrai isskride neatnese, tai gal kaledu senelis atnes
![]()
Jei nori pas mus i grafika, brukstelk data, kada kalendorius rodo mmm pirma diena
![]()
kada, net nezinau tiksliai, gal 1,5 metu jau bus, kaip nesisaugom.
pas mane kaip ir nebuvo tos tokios prieziuros kai geriau vaistus., kai pirma karta man israse vaistus, suzymejo dienas kada myliu myliu daryti ir as isvaziavau pas vyra paskui gryzau ir ejau tikrintis, o antra karta irgi israse ir mes abu isvykom, jeigu butume abu buve tenai tai butu reikeje eiti, per cikla berods 2 kartus pas ja ir tada butu buve kitaip, man pati gydytoja sake kad taip bus sunku, kai ne abu esam ir kad ji tik tiek gali padeti.
zinoma aplankys, as tuo net neabejoju, tik reikia siek tiek daugiau pastangu ideti
kur brukstelt?
pirma mmm diena vakar, 15
ramuma parašė:
sveika prisijungusi, tau toks pat kl kaip ir mazastaskas ar nori i musu grafika?
Zinoma noriu
spygliukee parašė:
Labas rytas, merginos gal galite imesti nuoroda is kur perkate ovuliacinius testukus? As manau reikia pradeti ir man ziureti kada vyksta ta ovuliacija. Ir gal galite trumpai papasakoti kaip ten reikia naudotis tais testukais, ar juos kasdien daryti reikia?
www.vaisingitestukai.lt as perku cia, visa visa informacija yra surasyta tame paciame tinklapyje prie paciu ovuliacijos testuku
rekomenduoju pirkitis ne pacius jautriausius, o 30 mIU jautrumo
Galactica parašė:
www.vaisingitestukai.lt as perku cia, visa visa informacija yra surasyta tame paciame tinklapyje prie paciu ovuliacijos testukurekomenduoju pirkitis ne pacius jautriausius, o 30 mIU jautrumo
![]()
dekui, pasiskaitysiu, planuoju nedaug , bet jau taip atsibodo, mmm vakar turejo but , bet testas neigiamas...
skaistut parašė:
labas rytukasnoreciau prisijungti i jusu toki gausu planiukiu rateli
taip pat noreciau isiterpti i grafikiuka jaigu galima
![]()
brukstelk kada tau turi buti sekancios mmm ir "ramuma" darbo diena atnaujins grafikeli
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai