Emilija parašė:
braske vyrams nestmo testus darom, nors maniskis dar nedare, bet reikes kada prie progos butinai atlikti ir jamstraipsnis kazkuriam puslapi yra
![]()
nu idomu
pirma kart girdziu
ir ka jie pardo?
Emilija parašė:
braske vyrams nestmo testus darom, nors maniskis dar nedare, bet reikes kada prie progos butinai atlikti ir jamstraipsnis kazkuriam puslapi yra
![]()
nu idomu
pirma kart girdziu
ir ka jie pardo?
braske21too parašė:
nu idomupirma kart girdziu
ir ka jie pardo?
![]()
nu kaip tam straipsnyje buvo parasyta kad ant juoko vyras pasidare nestumo testa ir buvo II
ir taip isejo kad jis sirgo seklidziu vedziu, tipo aptinka pas vyra veziniu lasteliu
Emilija parašė:
nu kaip tam straipsnyje buvo parasyta kad ant juoko vyras pasidare nestumo testa ir buvo IIir taip isejo kad jis sirgo seklidziu vedziu, tipo aptinka pas vyra veziniu lasteliu
![]()
aisku
Sveikos mergaites
Kaip laikotes? Man vakar diena buvo labai labai ne kokia
Buvau pas ginekologa (toki profa) konsultuotis del savo problemu. Tai jis patvirtino mano ginekologes nuomone ir spejimus, kad man reikia daryti operacija(histeroskopija). Tai as baisiai nusiminiau
Jau taip susigyvenau su tuo planavimu, jau isijauciau i minti kad greitu metu pastosiu, ir se tau
. Zodziu, pasake man kad siulo is karto operuotis, jei si karta lelius neuzkibs, nes tai, ka reikia pasalinti trukdys pastojimui. Tai va, lauksim ciklo pabaigos ir ziuresim. Taip dar naiviai tikiuosi kad visgi pavyks si menesi, zirniukas uzkibs ir nereikes man jokiu proceduru atlikinet. Nors pati suprantu kad mazai vilties
PuikaZuika parašė:
Sveikos mergaitesKaip laikotes? Man vakar diena buvo labai labai ne kokia
Buvau pas ginekologa (toki profa) konsultuotis del savo problemu. Tai jis patvirtino mano ginekologes nuomone ir spejimus, kad man reikia daryti operacija(histeroskopija). Tai as baisiai nusiminiau
Jau taip susigyvenau su tuo planavimu, jau isijauciau i minti kad greitu metu pastosiu, ir se tau
. Zodziu, pasake man kad siulo is karto operuotis, jei si karta lelius neuzkibs, nes tai, ka reikia pasalinti trukdys pastojimui. Tai va, lauksim ciklo pabaigos ir ziuresim. Taip dar naiviai tikiuosi kad visgi pavyks si menesi, zirniukas uzkibs ir nereikes man jokiu proceduru atlikinet. Nors pati suprantu kad mazai vilties
![]()
na neliudek labai, vis tik viskas bus daroma kad tik pavyktu pastoti ateity
o gal rimtai si menesiuka ir bus pavyke
PuikaZuika parašė:
Sveikos mergaitesKaip laikotes? Man vakar diena buvo labai labai ne kokia
![]()
neliudek o gal pavyks ir si
jai ne si tai kita
Nu kazkaip jau daug nesitikiu, bandau su ta mintim susitaikyt, kad reikes planiukus atidet kazkuriam laikui. Vakar su drauge ta proga pasilinksminau
Siandien jau apie vyna galvot ne is tolo negaliu
Beje, kas del apsilankymo pas ginekologa...kazkaip idomiai ten viskas vyko, man turejo per sias dienas ovuliacija but..ir isskyros lyg pagauseje, ir pilvuka skauda, ypac kai myliuka darom, tai as ir klausiau gin. , ar mato ovuliacija kad bus, ar buvo ..sako matau folikula, nepanasus i ovuliacini, bet gali ryt poryt suovuliuoti
kazkaip pasimeciau, galvojau, kad jie mato tokius dalykus. Tai dabar visai neaisku, ar ta ovuliacija bus/nebus. nusprendziau dar nusipirkti OV testukus kelis ir pabandyti siandien ir rytoj pasidaryt, gal parodys kazka (nors anksciau nesu dariusi).Temperatura siandien pakilusi buvo ryte, bet neperdaugiausiai, be to , del vakar linksmybiu nezinau, ar galiu vertinti ja is viso
o ar OV testa galima daryt jei is vakaro buvo alkoholio pavartota?
sveikos mergaites, turiu tokia problemele, galbut galetumete kazka patarti tos, kurios jau prisiplanavusios ir patyrusius nestumo dziaugsmus - su vyru planuojam
labai stengiames ir norim kuo greiciau sulaukti
nustojau gerti kontracepttikus (geriau tik 3men pries tai, kad sutvarkyti cikla) ir si menesiuka kibom i darbus. manau, mano ovuliacija vyko si men iskart po mmm, sprendziant pagal isskyras ir ciklo viduryje pradejau jaustis kazkaip keistai - eme mausti nugara, strenas ir sona kartais pamausdavo, o kas keisciausia, kad labai sujautrejo krutine (padidejo, sustangrejo ir speneliai labai jautrus pasidare, net rubai dirgindavo) ir tas jautrumas tesesi apie pusantros savaites, bet vakar ryte jautrumas labai sumazejo, o siandien jau visai nebejautri, bet tokia pat stangri ir padidejusi. Ar kam nors taip yra buve? ar galetu tai buti nestumo pozymiai? ai dar vienas dalykas - vakar buvau darbo vakarelyje, isgeriau taure vyno ir surukiau puse cigaretes (kartais ir anksciau parukydavau, bet ne nuolat) ir iskart pajutau pakankamai stipru skausma pilvo apacioje, jis praejo tik po kokio pusvalandzio prigulus.
mmm turetu prasideti 23 - 25d. Siandien neiskenciau ir pasidariau testa, ne rytiniu slapimu ir jis buvo neigiamas, bet manau dar ankstoka testui. Ka manote, ar galetu buti, kad as laukiuosi? o gal kazkam yra panasiai buve? Kazkaip labai neramu pasidare...
zoozi parašė:
sveikos mergaites, turiu tokia problemele, galbut galetumete kazka patarti tos, kurios jau prisiplanavusios ir patyrusius nestumo dziaugsmus - su vyru planuojamlabai stengiames ir norim kuo greiciau sulaukti
nustojau gerti kontracepttikus (geriau tik 3men pries tai, kad sutvarkyti cikla) ir si menesiuka kibom i darbus. manau, mano ovuliacija vyko si men iskart po mmm, sprendziant pagal isskyras ir ciklo viduryje pradejau jaustis kazkaip keistai - eme mausti nugara, strenas ir sona kartais pamausdavo, o kas keisciausia, kad labai sujautrejo krutine (padidejo, sustangrejo ir speneliai labai jautrus pasidare, net rubai dirgindavo) ir tas jautrumas tesesi apie pusantros savaites, bet vakar ryte jautrumas labai sumazejo, o siandien jau visai nebejautri, bet tokia pat stangri ir padidejusi. Ar kam nors taip yra buve? ar galetu tai buti nestumo pozymiai? ai dar vienas dalykas - vakar buvau darbo vakarelyje, isgeriau taure vyno ir surukiau puse cigaretes (kartais ir anksciau parukydavau, bet ne nuolat) ir iskart pajutau pakankamai stipru skausma pilvo apacioje, jis praejo tik po kokio pusvalandzio prigulus.
mmm turetu prasideti 23 - 25d. Siandien neiskenciau ir pasidariau testa, ne rytiniu slapimu ir jis buvo neigiamas, bet manau dar ankstoka testui. Ka manote, ar galetu buti, kad as laukiuosi? o gal kazkam yra panasiai buve? Kazkaip labai neramu pasidare...
na ir man si cikla speneliai buvo jautrus labai, o va db jau kokias 4d visiskai pasidare nebejautrus, mano mmm turejo buti vakar, bet ciklas nera labai reguliarus ir nestumo testas neigiamas siandien buvo.
spygliukee parašė:
na ir man si cikla speneliai buvo jautrus labai, o va db jau kokias 4d visiskai pasidare nebejautrus, mano mmm turejo buti vakar, bet ciklas nera labai reguliarus ir nestumo testas neigiamas siandien buvo.
turbut ir man taip bus.. labai prisisvajojau ir emiau stebeti save per padidinamaji stikla ir viska sureiksminti per daug...
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai