ramuma parašė:
buvai vaisingumo klinikoj? Kokius tyrimus atlikot? Po kiek laiko kai nepastojot ejot? Abu tyretes? kaip tau ten gydytojai? Viska issamiai atsake?
Jei perdaug klausineju, gali ir neatsakytipatys svarstom jei eiti per gydytojus, tai man tavo inf padetu
![]()
taip buvom, pradziai padare visus tyrimus man, o po to ir jo spermiuka istyre, kokius tyrimus as tau pavadinimu nepasakysiu bet kruva tyrimu buvo man, uz kuriuos sumokejom nemazai pinigeliu, bet bent jau esam ramus, kad abu sveiki. nezinau kiek laiko buvo praeje, kai ejom, gal metai, ejom nes norejosi kuo greiciau, bet deja atlikus visus tyrimus, toliau stimuliuoti vaistukais nebeisejo, nes buvau viena likus LT, vyras retai gryzdavo, ir poto nusprendem abu isvaziuoti, tai as tik geriau clostybegyta ir duphastona paskui. ir dabar dar turiu viena "porcija" to gerio bet jau nusprendziau be gydytoju prieziuros nebegerti nieko, nes manau mazai naudos.gydytoja man patiko, labai maloni, viska paaiskina, buvau patenkinta, tik gaila kad nebeisejo toliau visko daryti...
patys svarstom jei eiti per gydytojus, tai man tavo inf padetu