mazastaskas parašė:
mergaitės o nuo kelintos ciklo dienos pradedat gadinti OT?paskaitinejau ir vel nusprendziau gal pabandyti ir man si menesiuka, vakar nusipirkau vitamino e ir folio rugsties, prisiskaiciau kad tai naudinga planuojancioms
na ir ketinu si menesiuka po mmm prispausti savo vyreli, kas antra diena darysim myliuka
nors jis po ilgu darbo valandu pavarges, neissisuks.
kadangi jau senokai vargstam ir vis nieko, buvom pas gydytojus vaisingumo klinikoj, abu sveiki, tai as nusprendziau kad esme tame jog mudu per mazai darom namu darbelius, kartais pora kartu per savaite, o buna kad ir vienas tik iseina...
visad stengdavomes per kb "dienas", bet dabar galvoju kad turbut delto ir nepataikom. nuspendziau jokiu vaistu nebegerti, kuriuos man prirase vaisingumo klinikoj, nes dabar isvyke is LT tai nelabai norisi be gydytoju prieziuros
![]()
na man pagal lentele tipo siule pradet daryt testa nuo 14-15 CD, ne smano ciklas tarp 31-32 d., ir ka as aisku nepaklausiau ir gerai padariau. Pradejau matuotis nuo 10 CD ir lygiai 14 CD parode teigiama testa
dar biskis ir buciau praziopsojus, ypac jei buciau sumascius darytis nuo 15 CD
siulyciau va cia pasiskaitineti (www.vaisingitestukai.lt/ovuliacijos-testas-juostel-30-miu-ml.html), perziureti ta lentele ir nuo to skaiciaus kuri siulo pradeti matuotis dar numesti kokias 2-3 dienas ir tada manau tikria nepraziopsosit