mamulyte1 parašė:
? as ir taip mokedavau dabar jau normaliai tau gerai man raso tik8labai jau grieztas
![]()
mano instruktosius tai visada rasydavo 6 arba 7. is lempos jis ten surasydavo nes pas visus jo mokinius kiek maciau tokie patys balai
mamulyte1 parašė:
? as ir taip mokedavau dabar jau normaliai tau gerai man raso tik8labai jau grieztas
![]()
mano instruktosius tai visada rasydavo 6 arba 7. is lempos jis ten surasydavo nes pas visus jo mokinius kiek maciau tokie patys balai
Burburbur parašė:
mano instruktosius tai visada rasydavo 6 arba 7. is lempos jis ten surasydavo nes pas visus jo mokinius kiek maciau tokie patys balai![]()
man ir pradzioj 6sako as maziau ar daugiau sesiu pirma karta niekam nerasau
mamulyte1 parašė:
man ir pradzioj 6sako as maziau ar daugiau sesiu pirma karta niekam nerasau![]()
As visiskai nesigilinau ka jis ten rase nes nuo tu balu vistiek nieks nepriklauso
mamulyte1 parašė:
man ir pradzioj 6sako as maziau ar daugiau sesiu pirma karta niekam nerasau![]()
As uz pirmas pamokas gavau septynetus pasikeite instruktorius, prasidejo 8-9
raudonas debeselis parašė:
As uz pirmas pamokas gavau septynetus pasikeite instruktorius, prasidejo 8-9![]()
jums gerai
kuo toliau tuo labiau bijau
Roberta V. parašė:
Žiauriai patogu iš tikruju, kai dabar ir mašina turiu tai super![]()
Aš laikiau Klaipėdoj, iš 3 karto išlaikiau.
Aciu uz patarimus
mamulyte1 parašė:
aisku as pati labai noreciau islaikyt bet kai pagalvoji kad nu dar yra klaidu tai geriau jau dar papildoma pamoka pasimt na man dar trys liko tikiuosi labai kad to …
man jau nieko neliko
as savo 15 senai pravaziavus vaziavimu. 15 vaziavimo metu laikiau ir neislaikiau tada dar 4 kart laikiau ir neislaikiau tada pakeiciau instruktoriu ir pas kita vazinejau 4 papildomas ir 5 vaziavima laikiau vel , dar vel laikysiu kovo 31
speju ir vel neislaikysiu
Griv. parašė:
man jau nieko nelikoas savo 15 senai pravaziavus vaziavimu. 15 vaziavimo metu laikiau ir neislaikiau tada dar 4 kart laikiau ir neislaikiau tada pakeiciau instr…
blm panos nuteikiat mane ir negatyvui
kodrl taip sakai kad neislaikysi?
17 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai