imaginary parašė:
Svarbu iš vis išmoktO jau kaip tai kiekvienos pasirinkimas
![]()
taip visai sutinku tik patarima daviau kad pabandytu gal tiks ir jai:)?
imaginary parašė:
Svarbu iš vis išmoktO jau kaip tai kiekvienos pasirinkimas
![]()
taip visai sutinku tik patarima daviau kad pabandytu gal tiks ir jai:)?
mamulyte1 parašė:
na pravaziavau jau pazymejo 4kritines ir penkios nekritines aikstelei isvis be klaidu zenku blm nepastebiu ir posukiu neparodziau vaziavau 4 kelis kart bet sake kla…
mano va ta pati situacija. O dar vienas dalykas jei instruktorius praleidzia o tu regitroj pakimbi tai tavo mokykleles reitingai krenta tai jiems ir labai daug darancius klaidu neparanku praleisti
Griv. parašė:
mano va ta pati situacija. O dar vienas dalykas jei instruktorius praleidzia o tu regitroj pakimbi tai tavo mokykleles reitingai krenta tai jiems ir labai daug dara…
aisku as pati labai noreciau islaikyt bet kai pagalvoji kad nu dar yra klaidu tai geriau jau dar papildoma pamoka pasimt na man dar trys liko tikiuosi labai kad to uzteks.bet galvoju jei islaikyciau is pirmo pries regitra pasimciau dar viena pamoka
kiek jums liko? (pamirstu vis)
mamulyte1 parašė:
na kaip naujos vairuotojos sekasi vairuoti? ar jau ypratot?vienos vazinejat?
Vazineju,kaip isprotejus ratais kvadratais,reikia kazka nuvezti,kazkur,tai varau pati pirma
vyra i panevezi lekiau pasiimti,su navigacija,savaitgali vesiu i Vilniuaus,oro uosta drauge,mama daznai i onkologini vezu
zodziu maluosi kiek imanoma....nespeju kuro pilti
dar masina pas mane nemazyte....ir ryje,uz visas trys

Barbrigitele parašė:
Vazineju,kaip isprotejus ratais kvadratais,reikia kazka nuvezti,kazkur,tai varau pati pirmavyra i panevezi lekiau pasiimti,su navigacija,savaitgali vesiu i Vilni…
oho, nebaisu sukult tokia
B
Burburbur parašė:
oho, nebaisu sukult tokia![]()
Kad automatas,ner ka sukult,lakstai cia Jonavoj ir viskas....
jau visos gatves mintinai,vaziuoji vos ne uzsimerkus....as prie jos labai pripratau....tai nesinori,jokios kitos
vyras man kita pirkti nori,as nenoriu
klevas jau prigijo prie bmwo
Barbrigitele parašė:
B
as tai bijociau tokia vairuot
Barbrigitele parašė:
Vazineju,kaip isprotejus ratais kvadratais,reikia kazka nuvezti,kazkur,tai varau pati pirmavyra i panevezi lekiau pasiimti,su navigacija,savaitgali vesiu i Vilni…
oho masinyte?kelintu metu? as ziauriai norejau mazdos 6 bet vyras sake kolkas nepirksim nes bus per didele tai nusiziurejau alfa romeo 147 arba seat.tai gerai kad vazineji saunuole
mamulyte1 parašė:
o kuriam jus mieste? kada kita pamoka?man treciadieni
as isivaizduoju kaip sudetinga kai mokaisi vienam mieste o laikai egza visai kitam nei kelio nezinai reik…
As kedainiuose, rytoj pirma kart i kauna leksim, vakar vazinejau, dave gruzo instruktorius
juokesi sako nei teisiu dar nera o as jau provojuos prie vairo, kazkoks mulkis 2 juosta prie ruros prilipes vaziavo, man persirikiuot i kaire reikia o tas nei lenkia nei praleidzia
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai