mamulyte1 parašė:
siandien perskaiciau straipsni apie rekordininka vyruka atrodo kuris pernai regitra issilaike teises is 18 karto![]()
![]()
Mano mokykloj rekordininke is 16karto islaikius, 68m berods moteriske
mamulyte1 parašė:
siandien perskaiciau straipsni apie rekordininka vyruka atrodo kuris pernai regitra issilaike teises is 18 karto![]()
![]()
Mano mokykloj rekordininke is 16karto islaikius, 68m berods moteriske
mamulyte1 parašė:
blm panos nuteikiat mane ir negatyvui![]()
kodrl taip sakai kad neislaikysi?
Viskas bus gerai, visos išlaikysit, tik kantrybės reikia ir susikaupimo
mamulyte1 parašė:
blm panos nuteikiat mane ir negatyvui![]()
kodrl taip sakai kad neislaikysi?
nes jau nusivylus savim, nu atrodo stengiuosi is visu jegu bet net nesugebu mokyklinio egzo praeit. Man kaip kas papasakoja kad bile bile pavairavo ir mokyklini ir regitra praslydo kone is pirno ar antro kart. O as dieve dusia idedu atrodo nu ir kaip nepraeinu taip nepraeinu, jau net vaidentis pradejo kad tiek seima tiek vuras kaip i nevykele ziuri kad vis neislaikau
Griv. parašė:
nes jau nusivylus savim, nu atrodo stengiuosi is visu jegu bet net nesugebu mokyklinio egzo praeit. Man kaip kas papasakoja kad bile bile pavairavo ir mokyklini ir …
Papasakosiu kaip man buvo:
Laikėm dvi seserys, tai spaudimas buvo nerealus. Tą pačią dieną laikėm teoriją, ji išlaikė o aš ne. Nu aišku aš pasijaučiau nevykėle ir t.t. Po savaitės išsilaikiau ir aš tą teoriją. Mokyklinius važiavimus važiavom panašiai. Į pabaigą ji važiavo žymiai geriau nei aš, išsilaikė mokyklinį iš pirmo, o aš tik iš trečio. Tada aš visai pasijaučiau niekam tikus. Beeet, ką jūs sau manot. Regitroj aš išlaikiau iš pirmo karto, viską normaliai pravažiavau, o ji išlaikė iš 4 ar 5 karto, dabar nepamenu, bet ilgai kankinosi.
Taip kad nenurašykit savęs dar
imaginary parašė:
Papasakosiu kaip man buvo:
Laikėm dvi seserys, tai spaudimas buvo nerealus. Tą pačią dieną laikėm teoriją, ji…
as nrnurasau bet zinokit ziauru vistiek 6 kart laikiau mokyklini ir neislaikiau, net instruktorei gaila manes buvo..sarmata kam ir papasakot, papasakoju vairuojantiems kur susimoviau tai jie nesusivokia kaip galima ten susimaut kaip galima nemoket nesuprast o tada dar labiau suzlugdo. Zinau kad kazkada islaikysiu, zinau kad ikista daug pinigu ir reikia pasibaigt negalima mest visko. Bet buna dienu kaip gailiuosi kad isvis pradejau sita reikala.. ir zinau kad cia tik emocijos kalba nu bet blemba kaip islaikyt. Nu ne ten tai ten pakimbu. As apie Regitra ne nesvajoju is pirmo kart islaikyt..
Griv. parašė:
as nrnurasau bet zinokit ziauru vistiek 6 kart laikiau mokyklini ir neislaikiau, net instruktorei gaila manes buvo..sarmata kam ir papasakot, papasakoju vairuojanti…
Visko būna. Aš pirmą kartą laikydama kuoliuką nuverčiau pratime, kurį šiaip galėčiau užrištom akim padaryt. Antrą kartą rikiavausi per ištisinę prieš pat perėją
Dabar pati kai pagalvoju, nu tokios durnos klaidos. O va tada taip nutiko ir viskas. Matyt kiekvienam savas laikas
imaginary parašė:
Visko būna. Aš pirmą kartą laikydama kuoliuką nuverčiau pratime, kurį šiaip galėčiau užrištom akim padaryt. Antrą kartą rikiavausi per ištisinę prieš pat perėją :oh…
o as jau isvaziuodama is t formos ant bordiuro uzvaziavau
ir vien del to kad pamirsau veidrodeli nusileist
Burburbur parašė:
o as jau isvaziuodama is t formos ant bordiuro uzvaziavauir vien del to kad pamirsau veidrodeli nusileist
![]()
Sakau, būna tokių klaidų, kad nei juoktis nei verkt.
Aš tai gatvėj dabar važiuodama užmirštu kartais šviesas ir viskas tik dėl to, kad kai mokinausi jų įjungt nereikėjo, neatsirado tas įprotis dėl to
imaginary parašė:
Sakau, būna tokių klaidų, kad nei juoktis nei verkt.Aš tai gatvėj dabar važiuodama užmirštu kartais šviesas ir viskas tik dėl to, kad kai mokinausi jų įju…
as tai jau ipratau po to kai viena karta vaziavau be sviesu ir prieki vaziuojantis man "dave zenkla"
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai