raudonas debeselis parašė:
As kedainiuose, rytoj pirma kart i kauna leksim, vakar vazinejau, dave gruzo instruktoriusjuokesi sako nei teisiu dar nera o as jau provojuos prie vairo, kazkok…
na tai sekmes
buna tokiu kurie tycia trugdo
As kedainiuose, rytoj pirma kart i kauna leksim, vakar vazinejau, dave gruzo instruktoriusjuokesi sako nei teisiu dar nera o as jau provojuos prie vairo, kazkok…
na tai sekmes
buna tokiu kurie tycia trugdo
o kiek ten tu balu surenki per vazonejima?
Sveikos, nu kaip sekasi? Kas dabar artimiausiu metu laikys? Aš tai išsilaikius irgi važinėju ratais. Labai patinka. Jau vakar ir maže į polikliniką vežiau pati. Atsargiai neskubėdama, bet jau pati. Tai džiaugiuos labai, kad pagaliau jau nebėra problemų su nuvykimu kažkur
Roberta V. parašė:
Sveikos, nu kaip sekasi? Kas dabar artimiausiu metu laikys? Aš tai išsilaikius irgi važinėju ratais. Labai patinka. Jau vakar ir maže į polikliniką vežiau pati. At…
saunuole?as isivaizduoju kaip patogu nei prasyt kad kas nuvestu nei grustis viesajam transporte
primink is kelinto karto? ar is pirmo? gal kokiu patarimu duosi?
kaip regitroj islaikyt
o kaip isvazinejai is regitros i kuria puse sukai i kalna i silainius ar i raudondvari?
Burburbur parašė:
![]()
![]()
![]()
mamulyte1 parašė:
o kiek ten tu balu surenki per vazonejima?
Kiek uzmatau kai pasirasineju 9raso, vis nesamoniu pridarau
sugebu is vietos su rankiniu isvaziuot
mamulyte1 parašė:
saunuole?as isivaizduoju kaip patogu nei prasyt kad kas nuvestu nei grustis viesajam transporteprimink is kelinto karto? ar is pirmo? gal kokiu patarimu duosi?:)…
Žiauriai patogu iš tikruju, kai dabar ir mašina turiu tai super
Aš laikiau Klaipėdoj, iš 3 karto išlaikiau.
Patarimų tokių, kaip ir nelabai turiu, tik tokius pora pastebėjimų pasakyt galiu, kad per lėtas vairavimas egzaminuotojus labai erzina, todėl neišlaikiau antra kart. Man aiškino instruktorius, kad mieste kur nėra kitokių ženklų reikia važiuoti nuo 45 iki 50 ne lėčiau. O šiaip kad reikia ateiti su gera nuotaika, nes tai teigiamai veikia egzaminuotojus ir svarbiausia nesijaudinti. Labai žiūrėti į ženklus, juostas ir greiti, o šiaip tai viskas. Pasitikėti savimi ir prieš važiuojant 3k pasakyti "aš moku" "aš galiu" "aš sugebėsiu"
Turbūt mano laimingasis 3-iasis kartas tai buvo, kad visiškai nesijaudinau, spinduliavau gera nuotaika. Sakiau ai neišlaikysiu, tai neišlaikysiu, bet nervu nesigadinsiu. Dar pasimokiau dėl greičio kur nėra kitokių ženklų važiavau tik 47-50 ir stengiaus susikaupti ir būti labai atidi. Ir viskas. Teises jau mano rankose!
Dar toks pastebėjimas, kad reikia labai įsiklausyti į mašiną permetinėjant pavaras. Nes tai labai svarbu mašina turi tolygiai dirbti visada ir negali kažkaip kaukti.
O daugiau tai sakau būti užtikrintai savimi ir ramiai važiuoti.
Sekmės visoms didžiausios!!! Jūs galit, ir ankščiau ar vėliau visos pajausit tą laimę, kai gali būti nuo nieko nepriklausoma.
Kiek uzmatau kai pasirasineju 9raso, vis nesamoniu pridarausugebu is vietos su rankiniu isvaziuot
![]()
![]()
Ta klaida visada labai žiauri man būdavo
Man pastoviai instruktorius sakydavo nu nu įdomu kiek ilgai čia važiuosi
Kiek uzmatau kai pasirasineju 9raso, vis nesamoniu pridarausugebu is vietos su rankiniu isvaziuot
![]()
![]()
? as ir taip mokedavau dabar jau normaliai tau gerai man raso tik8
labai jau grieztas
Roberta V. parašė:
Žiauriai patogu iš tikruju, kai dabar ir mašina turiu tai super![]()
Aš laikiau Klaipėdoj, iš 3 karto išlaikiau.
na as ir sutinku jei jau issilaikei teises tai masina savo butinai reik turet aisku kaip galimybes leidzia.bet paskui gali uzmirst kaip vaziuot. mano vyras jau intensyviai iesko man masinos
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai