buzhikas parašė:
Tu turi omeny gimtadienio programa?ar dovanas?
![]()
turiu omeny ir programa ir dovanas...
gal neseniai sventet ka nors panasaus - pasidalinkit mintimis
buzhikas parašė:
Tu turi omeny gimtadienio programa?ar dovanas?
![]()
turiu omeny ir programa ir dovanas...
gal neseniai sventet ka nors panasaus - pasidalinkit mintimis
Jurgiux parašė:
Sveikutės![]()
Buzhikai,dėl nagų kramtymo tai dar vis kovojamnelabai veikia ir čili pipirai.
Mačiau kalbėjot apie vaikų judrumą,tai mano palyginus su jūsiškiais yra ramiakėparėjusi iš mokyklos,sėdi sau ir žaidžia
![]()
Na Jurgiux ne is kelmo spirta tavo mergina jei net cili pipirai bejegiai..... linkiu tik sekmes kovojant
na gal dar bandyti ja kas dien gedyti, kad ji budama mergaite turi tureti grazius nagucius kad butu ka lakuoti, gal jai leisti issirinkti ir nupirkti koki grazu nagu laka parduotuveje, gal atsiras noras grazintis....
bet tikiu kad tu jau tai isbandei....
Na reiks savo mamos paklausti del programos, gal bus kokiu minciu, o del dovanos tai yra vienas pasiulymas gal tau tiks...
as tai dariau savo mociutei 80 mecio proga, na tavo teveliui tik 50 tai gal dar per jaunas tokiems dalykams....
na tai as slapcia pririnkau is mociutes nuotrauku, ivairiausiu nuo jaunystes iki dabar, su vaikais, anukais....ir t.t. ir nunesiau i foto atelje, ten padare toki "paveiksla" su daug foto, dar zodzius kazkokius irase....tada ireminau graziais remeliais
na gal skamba snobiskai ir senoviskai bet mociute labai apsidziauge, nes vienoje vietoje matosi kiek nuveikta per gyvenima....
buzhikas parašė:
Na Jurgiux ne is kelmo spirta tavo mergina jei net cili pipirai bejegiai..... linkiu tik sekmes kovojantna gal dar bandyti ja kas dien gedyti, kad ji budama mergaite turi tureti grazius nagucius kad butu ka lakuoti, gal jai leisti issirinkti ir nupirkti koki grazu nagu laka parduotuveje, gal atsiras noras grazintis....
bet tikiu kad tu jau tai isbandei....
![]()
Oi buzhikai,tai kad jau tiek šnekėta ir aiškinta .. Ji ir pati supranta,kad negalima kramtyti,sako, aš stengiuosi,bet nesigauna man. Man net gaila jos ,vaikas nori nustoti,bet nesugeba net. Sakau,gal koks paveldėjimas gali būt,nes vyras kramto dar po šiai dienai,tai pastoviai koliotis imu,kai tik pamatau pirštus burnoj pas jį
Jurgiux parašė:
Na mano galva tuščia dė dovanų,nes mano tėvukas kai šventė 50-metį,tai griežtai pasakė,jokių balių,ir jokių dovanųtai tik artimieji pasisėdėjom,ir viskas
![]()
tai tau pasiseke
buzhikas parašė:
Na reiks savo mamos paklausti del programos, gal bus kokiu minciu, o del dovanos tai yra vienas pasiulymas gal tau tiks...as tai dariau savo mociutei 80 mecio proga, na tavo teveliui tik 50 tai gal dar per jaunas tokiems dalykams....
na tai as slapcia pririnkau is mociutes nuotrauku, ivairiausiu nuo jaunystes iki dabar, su vaikais, anukais....ir t.t. ir nunesiau i foto atelje, ten padare toki "paveiksla" su daug foto, dar zodzius kazkokius irase....tada ireminau graziais remeliais
na gal skamba snobiskai ir senoviskai bet mociute labai apsidziauge, nes vienoje vietoje matosi kiek nuveikta per gyvenima....
![]()
Na kazka panasaus ir as galvoju padaryti, tik nesu tikra, kad pavyks, nes as esu UK, o surinkti gimines nuotraukas bus sudetingiau, bet pabandysiu, nors balius bus per Velykas, tai ne tiek daug laiko ir liko...
juvita parašė:
Na kazka panasaus ir as galvoju padaryti, tik nesu tikra, kad pavyks, nes as esu UK, o surinkti gimines nuotraukas bus sudetingiau, bet pabandysiu, nors balius bus per Velykas, tai ne tiek daug laiko ir liko...![]()
Svarbu idėja jau yra,tai nors galvos nebereiks sukti. Internetas visagalis,tai manau spėsi ir nuotraukas surinkti
Buzhikai,tai kaip mergytė auga? Jau gal svertis buvot?
na pas mus Klaipedoje gripo epidemija tai sveikiems (tfu tfu tfu
) zmogiukams neleidzia eiti i poliklinika, tai namie bandem sverti....tai apytiksliai mergina sveria 5kg- tai per men priaugo 1,5 kg... na ir ugi bandem matuoti tai apie 59cm
o kiek jus pirma men priaugot?
18 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai