manomeile parašė:
tai, kad as blemba kazko sirguliuoti pradejau, bus cia man bedu![]()
temperaturos gal jau turi?
manomeile parašė:
tai, kad as blemba kazko sirguliuoti pradejau, bus cia man bedu![]()
temperaturos gal jau turi?
jaunoji parašė:
labas![]()
![]()
ir tau tos sveikateles ir stiprybes![]()
![]()
o ka pirkai tu? blockquote>kuria prasme ka pirkau? tai, ko reikia gimdymo namams, bet yra tik vaistineje
sveikos mamulytes
stai ir as gristu i seima
ojjjj snd mano dienele buvo ogogo
buvau isvaziavus i kita miesta, i ligonine, bet ne i maternity, o pas kita daktara reikejo, bet buvau uzsukus ir is avo gimdymo ligonine patysinet
zinokit tiek prisivaiksciojau
tai jau gatve einant link autiko galvojau apsizliumbsiu
einu ir nepaeinu, viska skaudejo, ir nugara ir pilvo apacia, nzn ar ten kad sunku nest ar kaip
bet jau taip sunkiai, einu ir visi ziuri kaip gailetu atrodo, is veido jau matesi kaip sunku ir susiraukus, vos nezliumbdama ejau
tik grizau namo kritau i lova, tiesiog nuluzau beveik 3 val
tai nesenai pabudau... drauge buvo uzejus su savo lelia, jau per tas 2 sav taip paaugo ,kad ojojoj
Tai va tiek naujienu, nieko ypatingo... ryt vel einu i miesta, uzsikviete kavos tokia angle dainininke, sakau i pasimatyma eisiu su merga
nzn kaip man ryt seksis.. dar sake turi man ir leliui dovanu
dovanos mums patinka
Julija. G parašė:
Sveikos busimos mamytes :))))) as dar su pilvuku,jauciuos tokia energinga,ir kaip nenescia kazko, neskaitant kad leliukas makaluojas pilvelysnd visa diena tokie lengvi saremiukai uzeina,kas 20-30 min mazdaug.. gal jau pasirodys ryt (oj kaip noreciau )
![]()
![]()
kaip tau fainai
greiciua tas vasaris, as dar gal galeciau vaiksciot, nu bet taip sunku jau, kad neina paeit jei ilgiau pavaiksciot, atrodo viskas nebera jegu
o taip butu viskas normaliai
labas mamytes
vakar vel dingau,bet ziuriu kad jus taipat nelabai bendravot
kaip siandien savijauta?kaip leliukai?
mano mazius jau ziuriu lenda ten
nes mano pilvukas toks buvo i sonus,o dabar nuo vakar ziuriu kad jau toks kaip kiausinis,pailgas,dailus,kaip balionelis
kazi gal tiek beliko
bet dar nieko tokio rimto nejauciu
na paskausta kazkur ten vidui,nugara,pacia papilve
kazin,bet taip nereguliarei,i diena pora trejeta kartu ir tiek,tai manau ce nieko rimto
Julija. G parašė:
Sveikos busimos mamytes :))))) as dar su pilvuku,jauciuos tokia energinga,ir kaip nenescia kazko, neskaitant kad leliukas makaluojas pilvelysnd visa diena tokie lengvi saremiukai uzeina,kas 20-30 min mazdaug.. gal jau pasirodys ryt (oj kaip noreciau )
![]()
![]()
ogo tai tau jau taip uzeina,tai gal dienele cia pat bus
labai smagu,vasarinukes peretis prades
sveikos
ziuriu nieko cia nebera, visos kazkur dingo? su janaja mudvi tik
jooo tuoj prasides musu dieneles, musu menuo arteja
as va jau pasakojua kaip man su vaiksciojimu buvo, tai nelinksmai, sunku jau laaabai, snd vel eisiu, et jau nebetiek, tik i susitikima , gal neuzeis vel tokie skausmai
eisiu pusrytukus valgyt ir vel grisiu, ziurekit atsiraskit merginos , nes cia ko prapuldinet ane jaunoji?
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai