sveikos mamytes
o as va vis dar 2in1
jau net nervina, atsibodo tas pilvas man
ryt vel pas gydytoja eisiu, ziuresiu ka rytoj pasakys man
galeciau jau gimdyti, nes tas pilvas sunkus kaip kamuolys ir labai kietas
Labas rytas mamukai
man vakar ir paskaudeno jau biski, matyt lelius uzpyko, kad daktare jy mynke
ai dar prisiminiau, kai nuejau ir ji man pilvuka apziurinejo, sakiau juoktis pradesiu, su kiekvienu judesiu ji man tik, as labai atsiprasai, atsiprasau, labai atsiprasau
galvoju, ko tu cia taip juk tavo darbas toks
keisti tie anglai...
o man naktele tai ne is maloniuju buvo, snarglys upeliais bega, nesuprantu iskur jo tiek
net vaistai nieko nepadejo, sian jau gerkle gan skaudziai skauda,
truko man cia dar susirgti
trecia rulona toletinio popieriaus baigiu isnaudoti
Sveikos sveikos, vasarinukes
stai ir as dar 2 in 1. Kazkaip paskutiniu metu as taip lengvai jauciuosi. Man nieko nesidaro. Na nebent pilvukas jau siek tiek zemiau. Bet as nelabai suprantu
Visoms mamytems kantrybes, jau jau nebedaug mums visoms liko. Kazkam savaites, kazkam dvi, pvz man ,
Labuka mamaites
kaip laikotes?
as va db gryzau,skauda desini soniuka, visa nakty reguliariai kas 2val i wc laksciau
o jau taip sunkei miegojau, krc nuejau pas gine, nu ir ka apsisukau ir namo parejau, su talonais sedi, ateina dvi vistos snuki pakelusios, ir px, kad as vos pasedziu, tai nieko nelaukus, kad ju nepasiusciau isejau lauk, taip ir nepriejau, nu ir kur teisybe??? nu dar baikos nesibaige, uzejom i grandus norfa ( pacia sudiniausia, slyksciausia parduotuve visoj KLAIPEDOJ) atsistojom prie kasos, ir kasininke stovi pradejo lt skaiciuoti, tai mes kai durniukai stovim, man viska skauda, vyras neistveres pradejo ant jos varyti, nu rimtai neimanoma,tai paimk uzsidaryk ta kasa, o ne pries nosi skaiciuok tuos susiktus pinigus
jau tokia( kaip noreciau susikeikti, bet jus gerbiu, tai to nedarysiu) irka ji pasake, sako tipo jei dar kazka pasakysi tuoj isvis neaptarnausiu,o as 9 menesi, vaikas mazas, stovim... asapsalus esu zmoniu abejingumu, nebereikalo cia lietuviai
jau tokia tauta, uk pvz tokiu nesamoniu gyvenime nebutu, zmones vi9eni kitus gerbia. o juolab,,kad nescia moteris, as nesuprantu visu tu gyvuliu, eina sikt jau nebegaliu rasyti, tiesiog verkt pradejau.......
na visoms uzuojauta kurioms jau sunku nesiot savo kleckiukus
o man viskas gerai,tik ryte kai palieku viena miegot tada biski sunkiau isitaisyt
Emilija tikimes kad greitai ateis tavo dienele
lutte ir tau stiprybes reikia,tiesa sakai kad musu menuo jau cia pat ir greit laikysim visos savo mazuliukus rankytese
manomeile gydikis tu tik,koki juros vandenuka nusipirk i nosyte,gal pades
raimasaima tau kaip man nieko nevyksta
atrodo dar kelis meneselius reikes su pilvuzu vaiksciot
vglb nesinervuok,nepakeisi zmoniu...
tos pardawejos lietuvoj tai isivaizduoja esancios belekokios vierhes,aisku yra gana paslaugiu,bet laaaaabai mazai,o tos sustrosios tai atrodo kad ce atejei ismaldos prasyt
o tu tik neimk i galva,gal ji taip is pavydo,pamate tave laiminga,su vyru su vaikuciu ir dar niescia,tai is pavydo sumaste paerzint
Ruta27 parašė:
sveikos![]()
ziuriu nieko cia nebera, visos kazkur dingo? su janaja mudvi tik![]()
jooo tuoj prasides musu dieneles, musu menuo arteja![]()
as va jau pasakojua kaip man su vaiksciojimu buvo, tai nelinksmai, sunku jau laaabai, snd vel eisiu, et jau nebetiek, tik i susitikima , gal neuzeis vel tokie skausmai![]()
eisiu pusrytukus valgyt ir vel grisiu, ziurekit atsiraskit merginos , nes cia ko prapuldinet ane jaunoji?![]()
![]()
![]()
oj buciau uzmirsus tave Rutele
na dabar jau tom paskutinem dieneles ir man pasivaiksciojimai nelabai patinka,geriau lovoj pagulet,kanors krimst ir tv arba pc
tai aisku kad nera ko ce prabuldinet!!!!kas ce dabar darosi visoms,gi dar esam visos 2in1 tai ka daugiau veikt galim
jaunoji parašė:
na visoms uzuojauta kurioms jau sunku nesiot savo kleckiukus![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o man viskas gerai,tik ryte kai palieku viena miegot tada biski sunkiau isitaisyt
![]()
Emilija tikimes kad greitai ateis tavo dienele
![]()
lutte ir tau stiprybes reikia,tiesa sakai kad musu menuo jau cia pat ir greit laikysim visos savo mazuliukus rankytese
![]()
![]()
![]()
manomeile gydikis tu tik,koki juros vandenuka nusipirk i nosyte,gal pades
![]()
![]()
![]()
raimasaima tau kaip man nieko nevyksta
atrodo dar kelis meneselius reikes su pilvuzu vaiksciot
![]()
![]()
vglb nesinervuok,nepakeisi zmoniu...
tos pardawejos lietuvoj tai isivaizduoja esancios belekokios vierhes,aisku yra gana paslaugiu,bet laaaaabai mazai,o tos sustrosios tai atrodo kad ce atejei ismaldos prasyt
o tu tik neimk i galva,gal ji taip is pavydo,pamate tave laiminga,su vyru su vaikuciu ir dar niescia,tai is pavydo sumaste paerzint
![]()
![]()
teisybe sakai
aciu uz paguoda
as tikiu kad jau kosmaras miegoti, as miegu su 4 pagalvem
tai vyrui mazai vietos belieka
as nesuprantu kaip man sona desini skauda, atrodo kad buciau ten kamuoly isikisusi
1d man pas gine, tai gal datemsiu kaip nors,o eiles laukt be talono tai ne ne
as taip jauciu, kad ir man galvyte isistate, nes be priezasties tai neskaudes, ir db taip idomei kairei pusei po sonkauliu dukryte spardosi
niu ziuresim kaip kas, ne kaime gyvenu,jei ka greituke isikviesiu
kaip tau nedaug liko iki
Emilija parašė:
sveikos mamytes![]()
o as va vis dar 2in1
jau net nervina, atsibodo tas pilvas man
ryt vel pas gydytoja eisiu, ziuresiu ka rytoj pasakys man
galeciau jau gimdyti, nes tas pilvas sunkus kaip kamuolys ir labai kietas
![]()
jau nebedaug tau liko
dar truputi pakentek,atsidziauk pilvuku, pasilepink
as tai paskutinem dienom tai laaaabai lepinsiuos, is lovos nesikelsiu
manomeile parašė:
Labas rytas mamukai![]()
man vakar ir paskaudeno jau biski, matyt lelius uzpyko, kad daktare jy mynke
ai dar prisiminiau, kai nuejau ir ji man pilvuka apziurinejo, sakiau juoktis pradesiu, su kiekvienu judesiu ji man tik, as labai atsiprasai, atsiprasau, labai atsiprasau
galvoju, ko tu cia taip juk tavo darbas toks
keisti tie anglai...
![]()
o man naktele tai ne is maloniuju buvo, snarglys upeliais bega, nesuprantu iskur jo tiek
net vaistai nieko nepadejo, sian jau gerkle gan skaudziai skauda,
truko man cia dar susirgti
trecia rulona toletinio popieriaus baigiu isnaudoti
![]()
vargsiuke
zinau ka reiskia tas perslimas, du kartus per nestumka persalau
jau saugokis, kad blogiau nebutu
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai