Kieliene parašė:
o jurininkuose viena gyd. kai suzinojo kad masinos neturim ir pasake kad neprisirasys...
kas cia per nesamones?
kaip gali nepriimti, kuom motyvavo sita sprendima?
Kieliene parašė:
o jurininkuose viena gyd. kai suzinojo kad masinos neturim ir pasake kad neprisirasys...
kas cia per nesamones?
Arbatele parašė:
kas cia per nesamones?![]()
nu kai pasakem kad masinos neturim,tai pasake kad nepriimsim nes kaip jus vaika atvesit kaip susirgs,o as iki zardes nevazinesiu...
Sveikutes , as irgi gyvenu netol zardes arciau Big o , tai esu visa seima prisirasiusi pas Gumuliauskiene , kuri dirba UAB Mano seimos gydytojas Zardes padalinys , nusiskundimu neturiu , mes pas ja jau apie 10 metu lankomes .Aisku dazniausiai tik del profilaktiniu patikrinimu
Kieliene parašė:
nu kai pasakem kad masinos neturim,tai pasake kad nepriimsim nes kaip jus vaika atvesit kaip susirgs,o as iki zardes nevazinesiu...
kokia ponia,sakyciau
Arbatele parašė:
kokia ponia,sakyciau![]()
panasiai
Auga parašė:
Sveikutes , as irgi gyvenu netol zardes arciau Big o , tai esu visa seima prisirasiusi pas Gumuliauskiene , kuri dirba UAB Mano seimos gydytojas Zardes padalinys , nusiskundimu neturiu , mes pas ja jau apie 10 metu lankomes .Aisku dazniausiai tik del profilaktiniu patikrinimu![]()
man irgi buvo mineja sia gyd. bet kazkaip susilaikau
bandysim 3 poliklinikoj prisirasyt.
https://www.mamazinis.lt/dienos-mazylis/568/? lauksim jusu palaikymo jeigu manot kad esam vertos
p.s. aciu
labas mamytes
kokios nuotaikos po savaitgalio? ;) Oras geras buvo,tai tikiu, kad mazai namie sedejot. As labai smagiai pas tevelius pasibuvau, gyvena nuosavam name, tai ka tu, visai kitas reikalas nei kad daugiabuty sedet...
Ryt vel mazasis savaitgalis. As del susitikimo. Kaip ir planavom kad rytoj, t.y. geguzes 1 d. susibegt. Tai va, norejau pasakyt, kad man nelabai iseitu rytoj...
Savaitgali MB uvau idarbinusi pas savo tevus, tai ryt kaip ir iseigine jam - siandien isvaziuojam i Palanga ir grisim tik ryt vakare. O as irgi be galo noreciau susibegt su Klaipedos pilvuzem ;) kadangi konkreciai nebuvome susitarusios datos, gal perkeliame i kita diena? Ir kokioj kavinej siulote susitikt?
Ledu kokteiliai baisiai skanus McDonalde, bet gal ne kaip mes ten atrodytume ka manot? O siaip kas dar Kalipedoj - Friedricho pasazas? Memelis? Kad kur lauke isitaisyt butu imanoma.
Orkaite, kaip sekesi siuti?
Stafuke, ar pavyko nuvykt i Dituva su suniuku? Radai kas nuveztu?
Rutele, sveikinu suzinojus,kas pilvelyje gyvena
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai