Skaisčiai juoda... parašė:
įstoju į gretas ir aš!
Sveikinimai
Skaisčiai juoda... parašė:
įstoju į gretas ir aš!
Sveikinimai
Žiauru su tokiais viršininkais.. papildomo nereikalingo streso tik įvaro
gerai, kad mano direktorius normalus..
nors po vestuvių kai sveikino, sakė dar kokius penkis metelius gali palaukt, nepalik mūsų..
Gal ir nelabai stipriai aspidžiaugs sužinojęs, nes naujų svetimų žmonių nenori priimti, bet žinau,kad spaudimo ir priekaištų tikrai nesulauksiu
Sveikos!
Šiandien išvydau 2 ryškias ir labai keistai jaučiuosi..ir laimė, ir baimė, kaip susitvarkysiu su dviem (pirmajam tik ką suėjo 1-eri). Pagalvodavom apie antrą, bet spec.neplanavom - gėriau KT, bet kelias dienas buvau praleidusu, to tikriausiai ir užteko
skaičiuoklės rodo, kad šiais metais turėsime Kalėdinę dovanėlę - numatoma gimdymo data gruodžio 24d. Norėčiau mergytės, bet jei turėsime broliuką - mylėsime ne ką mažiau!
Junciukas parašė:
Sveikos!Šiandien išvydau 2 ryškias ir labai keistai jaučiuosi..ir laimė, ir baimė, kaip susitvarkysiu su dviem (pirmajam tik ką suėjo 1-eri). Pagalvodavom apie …
Sveikinimai
kaip smagu kad musu taip sparciai daugeja
Junciukas parašė:
Sveikos!Šiandien išvydau 2 ryškias ir labai keistai jaučiuosi..ir laimė, ir baimė, kaip susitvarkysiu su dviem (pirmajam tik ką suėjo 1-eri). Pagalvodavom apie …
laba. sveikinimai
ir pas mane šiek tiek yra baimės dėl antro, nes pirmam tai tik 8 mėn
bet manau viskas bus gerai
Mergaites, man tai nemiga buvo visa nakti, visokios mintys negatyvios i galva lindo... prasivarciau iki ryto... nzn kodel taip... noreciau kaip nors pozityviai galvoti, nes juk negatyvumas kenkia kruopelei... o mintys tai visokios, nuo baimes netekti kruopytes iki darbo... kaip save ismokinti pozityviai galvoti?
Canana parašė:
Taip laukiau kruopelytes, o db net pikta kad nesugebu pozityviai mastyti... nejau cia hormonai taip daro savo?
As irgi nesugebu, o dar antra savaite pasveikti negaliu....
Nu aš nesuprantu, kam dėl visko kaltint tuos hormonus
hormonai, hormonai, o kur asmeninė atsakomybė? Kai šiaip gyvenime liūdna, sunku, pikta ar nuotaikos keičiasi, tai irgi būtinai hormonai? Tiesiog keičiasi gyvenimas, reikės priimti naujus sprendimus, natūralu, kad prasideda sutrikimas, nerimas, baimės ir pan. Be to, gal ir šiaip iškyla dalykai, kurių ligtol nesimatė (pvz., nerimastingumas), nes ir pati situacija nauja, reakcijos naujos. Manau, kad viską, kas ateina, reikia priimti. Ir baimes, ir nerimą, nevyti šalin, pabūti su tuo. O tada natūraliai atslūgsta, mintys pamažu susidėsto. Mitas, kad būtina jausti džiaugsmą ir tik džiaugsmą, juk pokyčiai ir gąsdina, tai visiškai natūralu.
Labas rytas
Aš jūsų nesuprantu
jūs toks vaizdas kai kurios nedirbat, nieko neveikiat per dieną tik mąstot kas tam vaikui gali būti blogo ;) mamulės atsipalaiduokit. Tas stresas vaikeliams kenkia.... Nu bus kaip bus. Ne mūsų rankose viskas dažniausiai kaip lemta taip. O mums dabar reik pozityviai mąstyti, jokio nerimo jokių baimių... Net neturiu laiko pagalvoti o gal kažkas blogai??? Su pirma irgi negalvodavau nes darbas darbas namų ruoša, vėmimas, bloga savijauta.... Kažkaip įsisuki ir nu neprisigalvoji... Gal čia nuo būdo žmogaus priklauso.. Bet nu kamon.. Dar tik 6-8 savaitės dar daugiau nei 30 savaičių! Kiek visko nutikti gali nėštumo metu.. Jei visas galimybes apsvarstyti tai nieko daugiau ir neveikti tik galvoti reik gal tas blogai gal tas blogai... Ojetus išprotėjimas. Juk džiaugtis kiekviena diena reikia... :/ ateinu paskaitinet jūsų taip norisi skaityt kuo geresnių jūsų emocijų... Juk čia vaikelis. O randu kasryt kaip nerimauju, ar man viskas gerai? Manes nepykina ar man viskas gerai? Mane pykina ar man viskas gerai.. Tempia sona ar man viskas gerai. Omg ar mes ne TD visos? Juk kas savaitę rašo čia aprašymus kas kaip. Ir pokyčiai normalu ir kad pykinimas normalu ir kad nepykinimas normalu. Ir kad nuotaikų kaita normalu. Ir kad tempimas durtelėjimas koks skausmelis normalu!!! Atsipalaiduokim ;)*
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai