Froke parašė:
Siandien atradau kad man nuo pykinimu padeda visokie ledinukai. Kol burnoj kazkas yra tol gerai o siaip siaubingai pykina...
Ir as siandien tai atradau. Bent jau man tai labai padeda
Froke parašė:
Siandien atradau kad man nuo pykinimu padeda visokie ledinukai. Kol burnoj kazkas yra tol gerai o siaip siaubingai pykina...
Ir as siandien tai atradau. Bent jau man tai labai padeda
Froke parašė:
Man metiniai padeda
Abra parašė:
O as noriu pasidziaugti "diena be vemalu"
Tik jauciu, kad jau pareina...greit isspjaunu susikaupusias seiles burnoj ir "bomb…
Reik bombonkiu be cukraus
bet padet tai padeda nes siaip bent as tada visa diena susirietus nuo pykinimu vaikstau.
Man sonus kartais paskausta,bet pas daktare dar 2 sav reikia islaukt.
kukuliz parašė:
o as nezinau siaip nesakyciau darbe bet dirbu viesbuti ir kartais reikia padeti zmonems nesti lagamina tai butu kazkaip nemalonu pasakyti ne nenesiu. o del svorio t…
Kiek laiko jau vemiat? As po 4d vemimo netekau 1,2kg.
Neuzmirskite gerti daug vandens. Nes netenkat daug skysciu, organizma puola acetonas. Jis kenkia Jusu savijautai, tuo paciu ir mazyliui (per kraujotaka)
pifpaf parašė:
Buvau įsidarbinus pas vieną tironą.. Per pirmą savaitę jau supratau, kad geriau nesilauktisejo kalba, kad už kelių mėnesių išteku - tu laukiesi?? Paprasiau is…
As pas toki dirbu. Kai del pykinimo neatejau i darba pradejo putoti tai gal tu laukiesi? Geriau jau nesugalvotum tu man taip! Nes jei laukiesi tai bus blogai! - cia jo zodziai. Neperdedu... Tai as suprantu kad nereikia jo bijoti ir darbas nera viskas, bet as nenoriu buti spaudziama visa ta laika. Jis ir dabar psichologinio spaudimo negaili... Lauksiu minimum 4 menesiu.
Mano darbas lengvai pakeiciamas. Trumpalaikis. Cia niekas ilgai nesdirba.
kukuliz parašė:
o as nezinau siaip nesakyciau darbe bet dirbu viesbuti ir kartais reikia padeti zmonems nesti lagamina tai butu kazkaip nemalonu pasakyti ne nenesiu. o del svorio t…
As dirbu irgi viesbutyje, bet man lagaminu nesioti nereikia... Keista isvis moteriai nesiot lagaminus.
pifpaf parašė:
Buvau įsidarbinus pas vieną tironą.. Per pirmą savaitę jau supratau, kad geriau nesilauktisejo kalba, kad už kelių mėnesių išteku - tu laukiesi?? Paprasiau is…
nu ir ziaurus tie bosiukai...bet ziauriausia turbut kai direktore moteris, bent jau man. Nuolatine nuotaiku kaita ir priekaistai.
effy parašė:
As dirbu irgi viesbutyje, bet man lagaminu nesioti nereikia... Keista isvis moteriai nesiot lagaminus.![]()
nu va o mums reikia, jeigu kokie seni zmones atvaziuoja su daug lagaminu tai padedam jiems nunesti lagaminus nes neturim bellboy
kukuliz parašė:
nu va o mums reikia, jeigu kokie seni zmones atvaziuoja su daug lagaminu tai padedam jiems nunesti lagaminus nes neturim bellboy
Nu tada ne kazka. Ir dabar daryk ka nori. jei pasakysi kad laukiesi nebereikes tysiot?
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai