AusraTyla parašė:
Sveikos merginos,
Turiu tokią bėdą.. Prasidėjo prieš porą dienų. Kadangi pas gydytoją po savaitės,…
Aš ir turėjau tokia bėda nusipirk spanguolių sulčių yra RIMI pirkti, išgerk litrą padės. Dar gėriau spanguolių arbata
AusraTyla parašė:
Sveikos merginos,
Turiu tokią bėdą.. Prasidėjo prieš porą dienų. Kadangi pas gydytoją po savaitės,…
Aš ir turėjau tokia bėda nusipirk spanguolių sulčių yra RIMI pirkti, išgerk litrą padės. Dar gėriau spanguolių arbata
Irinavi parašė:
Kokius galima laisvinamuosius vartoti? Jau trecia savaite kai negerai... dziovintas slyvas po 3 suvalgau bet nieko
Gal 3 mazoka? 🤔
Juratinka parašė:
Man šiandien pradėjo labai skaudėti kelio sąnarį, galvoju ką čia būtų galima naudoti nuo skausmo.. Pasitepiau viena karta su skruzdžių kažkokių geliu nuo skausmo, b…
Galima, jei tai zoleliniai... as tai nugara pasitepu su perskindol geliu... nes buna, kad taip skauda, kad net is lovos nebepakylu
Airisė parašė:
Gal 3 mazoka? 🤔
Irinavi parašė:
Kokius galima laisvinamuosius vartoti? Jau trecia savaite kai negerai... dziovintas slyvas po 3 suvalgau bet nieko
Gal turite bio kalį bio magnį ryte ant tuščio skrandžio išgėrus padeda...
Pucci parašė:
Merginos, pradedu nerimauti, nuo nestumo pradzios priaugau tik 500gr, o jau siandien 16savaiciu 🤔 Valgau iprastai, judu isvis minimaliai palyginus su pries nestumo …
Nu aš ir galima sakyti nieko nepriiaugau, o pas mane dar ir dvyniai. Bet aš daug vėmiau, dabar ir dar kartais vemiu.
Greta_Mali parašė:
Galima, jei tai zoleliniai... as tai nugara pasitepu su perskindol geliu... nes buna, kad taip skauda, kad net is lovos nebepakylu
Eina sau pasimatavau tempė 37.5 matyt koks uždegimas. 😕😕😕
Juratinka parašė:
Eina sau pasimatavau tempė 37.5 matyt koks uždegimas. 😕😕😕
Paskambinkit gydytojai savo, gal ka pasakys, ar kraujo tyrima lieps pasidaryti...
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai