B.I.T.Ė. parašė:
Na čia tik svarstymas 🙂 ne puolimas. Aš neturiu nieko asmeniško. Tiesiog dalyvavom kažkada tokioje pačioje diskusijoje ir viskas buvo labai identiškai. Tai tiek. 🤷…
Oho, tada na ir atkaklumas narės vėl ir vėl sugrįšti
B.I.T.Ė. parašė:
Na čia tik svarstymas 🙂 ne puolimas. Aš neturiu nieko asmeniško. Tiesiog dalyvavom kažkada tokioje pačioje diskusijoje ir viskas buvo labai identiškai. Tai tiek. 🤷…
Oho, tada na ir atkaklumas narės vėl ir vėl sugrįšti
L.A.P.Ė. parašė:
kad ir kada darysiu testa vistiek teigiama parodys kaip suprantu? arba jus neskaitote klausimo,as klausiu kada man darytis testa kad parodytu du bruksniukus? bet pa…
O jūs pati suprantat ko klausiat? Tai aišku,kas nėštumo testas bus teigiamas tik tada kai laiksitės. Sėkmės planuoti, bet jūsų forumas sugedęs.
Silvukas37 parašė:
O jūs pati suprantat ko klausiat? Tai aišku,kas nėštumo testas bus teigiamas tik tada kai laiksitės. Sėkmės planuoti, bet jūsų forumas sugedęs.
Tai kad inai neklause asmeniskai🤨, o perklause uzduota ta pati klausima ir islindo kaip nelogiskai viskas skamba..
Helly parašė:
Vienintelis admin tvarkos palaikymo būdas yra anketų blokavimas. Tos pačios asmenybės atgimsta vis kitu vardu iki vėl sekančio masinio blokavimo. Visi žino, kad kit…
Šiuo atveju pati narė,kuri kelia erzelį ir "pranešinėja" adminams ir yra iš tų,užblokuotų ir naujai atgimusių 😂
Sally parašė:
Nora labas, tu kaip tas Terminatorius 😂 negali negrysti!
I'm coming home, I'm coming home vadinas 😂😂😂😂
TikintiStebuklu parašė:
I'm coming home, I'm coming home vadinas 😂😂😂😂
Štai ir pirmoji vėliava man, pranešanti, kad ji išties mūsų tarpe. Nora, labas, nesislėpk. Juk tai vieša erdvė. Mes nežinom, nei Tavo vardo, nei pavardės. Kodėl Tu tokia pikta? 🙄😂😊
Eglyteee parašė:
Kas čia tas raudonas varnelės deda? 😁 Moterys, veikt neturit ką?
Nekreipkite demesio. Uz bereikalingas veliaveles taip pat yra atitinkami ispejimai. Linkiu greit gaut atsakyma. Manau iki pietu tikrai turesite. Tikrinkite paskyra, nes zinute bent jau man ateina gerokai veliau, o atsakymas jau seniai suvestas sistemoje buna.
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
Tai nieko visgi nera