vaidajk parašė:
O jei tavo taip puikiai, idealiai auklėjamas vaikas padarytų?![]()
tau gLIECIAU TAPATI KLAUSIMA UZDUOTI
vaidajk parašė:
O jei tavo taip puikiai, idealiai auklėjamas vaikas padarytų?![]()
mamyte25 parašė:
tokiu atveju, kad ir skaudančia širdim, kad ir pirmą kartą, bet duočiau šiknon.
MAŽULIUKAS parašė:
nu va, o paziek kiek mamu pasisake, kad parduotuvej kepstelt nieko tokio. tai parduotuve irgi miestas. apie ka ir kalbu,kad tokios mamos net gedos neturi. ka turi g…
Mazuliukas dingo
Man idomu, nuosirdziai idomu, ka Mazuliukas darytu, jei jos gera vaika didesnis svetimas vaikas uzkabinetu, keiktu, mustu, zemintu iki tiek, kad vaikas nenoretu vienas is namu iseiti. O to ano vaiko tevai butu is tokiu, kad su jais kaip su zmonem neitu pasisneketi, nes tave pasiustu ir dar i liuli pasiulytu.
Beje butu idomi nuomone ir visu tu, kurios grieztai pries bet koki smurta.
Vicctoria parašė:
niekad nieko nemusiau, ir nemusiu, o jei kazkam su nervais negerai tegul eina tikrintis pas psichiatra, jei bent menkiausias smurtas kyla...
nusispjauk per petį tris kartus
tavo vaikas dar naujagimis
vaidajk parašė:
nusispjauk per petį tris kartus
tavo vaikas dar naujagimis
![]()
nesispjaudisiu nereikia man gal kitam atrodys kad nesusitvatrkau, bet man gerai bus
as toks zmogus, nekeliu rankos pries nieka mano net suo nezino kas tai yra pliaukstelejimas per uzpakali, draku pridaro, bet man gerai as visus myliu ir man netrugdo..
mamyte25 parašė:
kaip galima taip sakyti taip gyvunai yra gyvunai bet vaikus negalima taip sakyti manau cia lb tiktu tevams prekaistauti o ne vaikus koliuoti
Nu tai jo tegul dbr uz tai ka jie padare su jais tiesiog pasikalba,juk jiems daeis kad negalima taip su gyvunais ane???!!!! Snekate nesamones! Gal jums reikia aki isdurt kad suprastumete???!!!! Cia jau ne tevai kalti kad vaikai taip daro,cia jau ner zmogiskumo! Ir net tokias nesamones girdet nenoriu ! Kiti vaikai auga vaiku namuose,tevu neturi ir tokias nesamones neisdarineja!
Vicctoria parašė:
o ir siaip mes atsilikusi valstybe cia pagal kaikurias sprendziu, kurios aukleja vaika ranka ar dirzu ar rykste nzn,,, o jei vaikas daro drakus jug jis vaikas visi …
Vicctoria, idomi ir tavo, kaip visiskos pacifistes, nuomone i ankstesni mano posta.
Ka darytum jei svetimas didesnis vaikas ibaugintu fiziskai ir psichologiskai tavo vaika iki tiek, kad jis bijotu vienas is namu iseiti?
P.S. tokie dazniausiai ir suaugusiuju nebijo.
Vicctoria parašė:
o ir siaip mes atsilikusi valstybe cia pagal kaikurias sprendziu, kurios aukleja vaika ranka ar dirzu ar rykste nzn,,, o jei vaikas daro drakus jug jis vaikas visi …
jei vaikas prisiziurejas lauke visokiu nesamoniu jus toli toli pasius, arba va kaciukam akis isdraskys , tai reikia sukandus dantis sedeti ir laukti kol isaugs?
cia tik siaip klausimas
pas mus miesteli buvo vienas rajonas, kur gaujom vaiksciodavo 5-10 metu vaikai ir uzpuldinedavo zmones..tai zinokit as ten tik pora kart esu buvus ir dienos metu , net bijojau paziuret i ta puse kai pamaciau apie 10 snargliuku tokiu su pagaliais..kas kad vyresnis ir didesnis, bet jei ju 10 ,ir prades laidyt akmenim, nesugaudysi visu ...
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai