mamytesberniukas parašė:
Jus gal nenormali?
Dabar jau aš paantrinsiu: išsistudijuokit sudėtį. Atmerktom akim geriausia būtų
mamytesberniukas parašė:
Jus gal nenormali?
Dabar jau aš paantrinsiu: išsistudijuokit sudėtį. Atmerktom akim geriausia būtų
indriukstis parašė:
Kad ir kaip gaila bebutu, bet nuo pacios pirmos parasytos eilutes, viska maciautai kad nereikia man sakyti, kad tu geroji feja ir kazkas kitaip buvo sneketa, ga…
Ir as tave myliu :D) Tokiai tiesiai i skyreli ,,Pasipykim''-puiki proga iseiti i viesuma ir parodyti atvirai savo dvasinius turtus.
erliasa parašė:
Na, neisivaikins gi savo gali pasigimdyti, lezbijetes pasigimdyt, gejai surogatine motinyste pasinaudot, niekas to nedraudzia
gaila man tokiu vaikiuku,pries kelis menesius JAV nuskambejo pedofilijos atvejis,toks labai ziaurus. Geju porelei surogatine motina is Rusijos pagimde berniuka,o jie ji tvirkino,isnaudojo ir dar kitiems skolino. Tam berniukui jau 5-6m. policija dare krata pas itariama pedofila ir rado kompiuteryje issaugotu nuotrauku ar video nepamenu. O tie gejai tetukai net itarimo nekam nekele,cia taip netycia viskas isaiskejo. Kas gali garantuoti ,kad nera daugiau tokiu atveju,ar nebus ateity,jei leis jiems isivaikinti...
mamuliss parašė:
gaila man tokiu vaikiuku,pries kelis menesius JAV nuskambejo pedofilijos atvejis,toks labai ziaurus. Geju porelei surogatine motina is Rusijos pagimde berniuka,o ji…
Yra nemazai atveju ir ne su gejais, kai tevukai ar pateviai tvirkina, o mamytes tyli arba "nieko nenutuokia"
erliasa parašė:
Yra nemazai atveju ir ne su gejais, kai tevukai ar pateviai tvirkina, o mamytes tyli arba "nieko nenutuokia"
taip yra,dazniausiai mamytes nenutuokia, daznai isaiskeja,kai vaikas pats isdrysta pasiskusti,arba mama supranta,kad kazkas negerai. O anuo atveju tai nera net kam skustis... O ,kad vaika dar ir draugam skolino,tai man net protu nesuvokiama...ne zmones ten...
mamuliss parašė:
taip yra,dazniausiai mamytes nenutuokia, daznai isaiskeja,kai vaikas pats isdrysta pasiskusti,arba mama supranta,kad kazkas negerai. O anuo atveju tai nera net kam …
Kur gi ne, nenutuoke... o gal nenori nutuokt? O kiek atveju, kai pasiskundzia mamai, o gauna atsakima jog del to pati ar pats kalgas, arba kad issigalvoja ir dar I kaili gauna? Vat nereik isskirt cia homoseksualiu seimu, nes yra tikri tevai kurie dar slyksciau egiasi su savo vaikais, kaip pvz. Australijos seimyna kur tris kadtos tarpusavy davesi, cia ne kraupu? Kai dukros nuo tevu vaikus gimdo ir ne po viena?
erliasa parašė:
Kur gi ne, nenutuoke... o gal nenori nutuokt? O kiek atveju, kai pasiskundzia mamai, o gauna atsakima jog del to pati ar pats kalgas, arba kad issigalvoja ir dar I …
as manau,kad geju seimyneles reikia atidziau stebet,nes neaisku kokiu dar nukrypimu jie gali turet...gal kas antras gejus dar ir pedofilas...
mamuliss parašė:
as manau,kad geju seimyneles reikia atidziau stebet,nes neaisku kokiu dar nukrypimu jie gali turet...gal kas antras gejus dar ir pedofilas...
O as manau, kad nereik varyt I vienus vartus, nemaziau iskrypusiu yra ir ne geju
erliasa parašė:
O as manau, kad nereik varyt I vienus vartus, nemaziau iskrypusiu yra ir ne geju
gerai pasakykim kitaip
zmones turincius nukrypimu reikia atidziau stebet ir grieztinti salygas del vaiku isivaikinimo...
mamuliss parašė:
gerai pasakykim kitaipzmones turincius nukrypimu reikia atidziau stebet ir grieztinti salygas del vaiku isivaikinimo...
deja, apie nukrypimus suzinoma paveluotai (arba nesuzinoma). tiesa, ne ka maziau (netgi daugiau), tvirkinimo atveju, nutinka seimos aplinkoje.
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai