Ivetux parašė:
is manes jokio sutikimo niekad gyvenime tokiai nesamonei negautu
Man atrodo, kad nė viena mama, galvojanti apie savo vaiką, sutikimo neduotų
Ivetux parašė:
is manes jokio sutikimo niekad gyvenime tokiai nesamonei negautu
Man atrodo, kad nė viena mama, galvojanti apie savo vaiką, sutikimo neduotų
Rytte parašė:
Nevisiem aiskinu dar paprastesne forma, net ir UZ pinigus![]()
Ezoterika -tai ne biznis, ir ne verslas,gal kada suvoksi. Tik kai kurie sugeba ta sventa sriti paversti savo naudai , tu supranti apie ka as. As kasdien zmonem, kad ir laukiuosi pastoviai fb uz dyka dalinu info , kad ir del Menulio kalendorio ir pan, man nesunku. Net ir del tavo tu nuziurejimu nuotoliniu nuemimo uz pinigus, ka tik zmonems daviau pasiskaityti straipsni uz dyka, kaip pats gali susitvarkyti, bet be abejo as nekalbu, kai jau mirtys seka viena po kitos, tada butina pagalba is kitur. O siaip jei nesiseka meileje ar siaip viskas ka imasi zmogus krenta is ranku, drasiai gali pats sau padeti su sventinta zvake.
Ar nuo cistos gali skaudeti sona?
kacita26 parašė:
taip gali
Dar vienas bukas klausimas o ovuliacija sako kad ir buna skausminga koks tas skausmas ir kur pasireiskia...
Nonita03 parašė:
Man atrodo, kad nė viena mama, galvojanti apie savo vaiką, sutikimo neduotų![]()
as ir taip manau,as isvis nesuprantu koks debilas tai galejo sugalvoti
liniuxs78 parašė:
Šiaip tūrėtų manau būti tėvų sutikimas kaip ir viskam dabar, nes aš tai asmeniškai būčiau prieš jei 4 metų vaikui pradėtų aiškinti tokius dalykus. Viskam turi būti…
Vokietijoje tėtis už draudimą vaikui eiti į tokias pamokas kažkiek laiko už grotų patupėjo. Niekas neklausia, ar nori. Reikia, nes mes taip pasakėm ir taškas.
fidesss123 parašė:
Ezoterika -tai ne biznis, ir ne verslas,gal kada suvoksi. Tik kai kurie sugeba ta sventa sriti paversti savo naudai , tu supranti apie ka as. As kasdien zmonem, ka…
UZ rozes gydyma nieko neimu, gal kam reikes
fides isleisk knyga ir pasmerk visus dirbancius kitaip
Rytte parašė:
UZ rozes gydyma nieko neimu, gal kam reikesfides isleisk knyga ir pasmerk visus dirbancius kitaip
![]()
As gi nesmerkiu taves Rytte. Na rimtai baik jau.
fidesss123 parašė:
As gi nesmerkiu taves Rytte. Na rimtai baik jau.
Tai aisku Rasyk, nemokamai ir jei dar padeda
megstu Silvia Brown ir Theresa caputo.., bet jos amerikietes, tai kainuoja....kas Tau patinka...svedijoj apie 30 silvijos knygu verstu...lt gal tik kelios
Rytte parašė:
Tai aisku Rasyk, nemokamai ir jei dar padedamegstu Silvia Brown ir Theresa caputo.., bet jos amerikietes, tai kainuoja....kas Tau patinka...svedijoj apie 30 s…
Na va , aciu uz supratima
Saunu, kad mane supranti. As ne karta esu pabrezusi, kad nelyginu visu pagal viena kartele , ir net butu kvaila lyginti. Nesu skaiciusi tavo paminetu autoriu knygu, gal visai butu ir idomu is tiesu ir man pasiskaityti.
9 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai