wagana parašė:
Čia pagal schemutę?gražu ir neįprasta
![]()
aha, pagal zurnaliuka yra pilnas paaiskinimas kaip daryti
wagana parašė:
Čia pagal schemutę?gražu ir neįprasta
![]()
aha, pagal zurnaliuka yra pilnas paaiskinimas kaip daryti
ziurekit mamukes koki puslapi atradau, kokiu groziu cia yra pinterest.com/sastreet/baby-crochet/
Rūtelėlė parašė:
aš bačiukus-tapkutes nunėriau, bet nespėjus nufotografuoti padaovanojau mūsų mažajam pusbroliukui![]()
o dabar irgi bandau savo kleckučiui nerti kojinytes![]()
pirmas blynas, tai jau teko paardyti, bet nepasiduosiu
![]()
![]()
Gal kokią nuorodą turi pagal kurią nėrei?
wagana parašė:
Gal kokią nuorodą turi pagal kurią nėrei?![]()
batukų?
čia buvo įkėlusi kažkuri mamytė nuorodėlę, tai pagal ją
tik nėriau gelsvus su žaliais raištukais
ilona649 parašė:
gal turit vaikisku pleduku schemu, kiek ieskojau googlei , nieko neissirinkau..
galvoju padovant draugei belaukianciai leliuko pleduka ir tiapukus , kaip manot?
stai cia paziurek
www.liveinternet.ru/tags/%EF%EB%E5%E4+%EA%F0%FE%F7%EA%EE%EC/
oj mamytes... kankina mane viena nezinia visa diena... aisku visai ne i tema bet gal ka zino..
daznai siunciu savo mamai anukes nuotraukas, tai ji mane siandien apreke, kad mato jog anuke lb daznai su ciulptuku... as tikrai lb daznai duodu jai ciulptuka... sako, gali buti sakandis paskui blogas... arba atpratint bus sunku... ka gi man daryt? ji daznai ropoja, as stengiuosi daznai plaut grindis, bet vistiek rankytes jos purvinos... o ji ropoja, atsiseda, vel ropoja vel atsiseda ir tada kysa rankytes i burnyte... bijau kad kokio stomatito nepagautu... todel daznai jai duodu ciulptuka... tada nieko nebekisa... issigandau db del to sakandzio...
ilona649 parašė:
gal turit vaikisku pleduku schemu, kiek ieskojau googlei , nieko neissirinkau..
galvoju padovant draugei belaukianciai leliuko pleduka ir tiapukus , kaip manot?
dar cia, jei supranti rusiskai kru4ok.ru/tag/pled-kryuchkom/
lediblack... parašė:
oj mamytes... kankina mane viena nezinia visa diena... aisku visai ne i tema bet gal ka zino..
daznai siunciu savo mamai anukes nuotraukas, tai ji mane siandien apreke, kad mato jog anuke lb daznai su ciulptuku... as tikrai lb daznai duodu jai ciulptuka... sako, gali buti sakandis paskui blogas... arba atpratint bus sunku... ka gi man daryt? ji daznai ropoja, as stengiuosi daznai plaut grindis, bet vistiek rankytes jos purvinos... o ji ropoja, atsiseda, vel ropoja vel atsiseda ir tada kysa rankytes i burnyte... bijau kad kokio stomatito nepagautu... todel daznai jai duodu ciulptuka... tada nieko nebekisa... issigandau db del to sakandzio...
Na stomatito tikrai nepasigaus del purvinu rankyciu stomatitas yra virusine liga, ir rankytes negali but purvinos namie, kuriuos valai kaip pati sakai kasdien. Nei vienas neuzaugo ranku i burna nekisdamas. O va jei ciulptukas istisai burnoje, tai sakandi tikrai gali sugadinti, ir vaiaks pazista pasauli pakasdamas daiktus juos kisdamas i burna tai normali stadija. As manau mazink po truputeli ciulptuko laika ir mesk is galvos ta steriluma
15 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai