Shapelis parašė:
kiek savaiciu nestumas?
jei skaiciuosiu nuo paskutiniu mm pirmos dineos,tai 5 sav.
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįShapelis parašė:
kiek savaiciu nestumas?
jei skaiciuosiu nuo paskutiniu mm pirmos dineos,tai 5 sav.
narciziska parašė:
o as ka tik pasiskaiciua nete,kad jei dingsta nestumo pozymiai,tai rodo galima persileidimaprazliumbiau visa ryta.kita sav. mokamai eisiu pas gine,nes labai la…
Man su dabartiniu nėštumu taip buvo: 2,5 sav papykino ir dingo visi požymiai. Bet mane ginekologė nuramino, kad pagrindinis neštumo požymis yra mėnesinių nebuvimas, o visa kita pas moteris labai skirtinga. Bet kokiu atveju tik apžiūra gali parodyti viskas gerai ar ne
plius stresas niekada ne į naudą, reikia mokytis nepergyventi kada nereikia ;)
judittuke parašė:
Man su dabartiniu nėštumu taip buvo: 2,5 sav papykino ir dingo visi požymiai. Bet maneskginekologė nuramino, kad pagrindinis neštumo požymis yra mėnesinių nebuvimas…
Labai jums aciu uz gera zodi. Man jau atsirado nestumo pozymiai,bet as paniskai bijau netekt savo zirniuko
paskauda man pilvo apacia,kaip per menesines,bet skaiciau kad cia lyg ir normalu..db pamaciau lyg ir rausva taska prie isskyru (o gal man is tos baimes vaidenasi),vel zliumbiu.bet 5dieni mokamai einu pas gine,nes neistversiu menesio..
Sveikutes.as ir turiu baisu rupesti.nezinau kaip iskenteti iki kovo 3d ( nes tada einu pirma kart pas gydytoja)
Jei skaiciuot nuo paskutiniu menesiniu tai turetu but 6 sav. Bet va vis paskauda pilva panasiai kaip per men, kiek zinau ir esu girdejusi ar skaiciusi, kad tai normalu. Bet va vakar pastebejau labai sulpna rusva tepima. Siandien taip pat viena karta pastebejau isskyras su siek tiek rusvumu. Labai pergyvenu. Mazylio labai laukiame
Sveikutes.as ir turiu baisu rupesti.nezinau kaip iskenteti iki kovo 3d ( nes tada einu pirma kart pas gydytoja)
Jei skaiciuot nuo paskutiniu menesiniu tai turetu but 6 sav. Bet va vis paskauda pilva panasiai kaip per men, kiek zinau ir esu girdejusi ar skaiciusi, kad tai normalu. Bet va vakar pastebejau labai sulpna rusva tepima. Siandien taip pat viena karta pastebejau isskyras su siek tiek rusvumu. Labai pergyvenu. Mazylio labai laukiame
<ockquote>katafeika parašė:
Manau cia nieko lb baisaus.gali pateplioti.bet jei lb neramu,gali su papildomu talonu nueit i poliklinika ;)
labukas. Aš irgi su ta pačia bėda rašau. Penktadienį buvau pas ginę pirmai apžiūrai, pagal paskutinių mėnesinių pirmą dieną turėtų nėštumas būti 10 sav., echoskopas rodo nėštumą 6savaičių. ginė sakė arba nustojo vystytis arba vėliau pastojau, antradienį vėl ekoskopu žiūrės, bet pradėjau rudai tepliot, krūtinės nebeskauda, nejaučiu šleikštulio maistui... bijau, kad prarandu savo mažiuką, kurį planavom 2 metus...
stengiuosi mažiau nervuotis, bet kas tai patyrę puikiai supranta kaip jaučiuosi, užeina, kad ašaros pačios byra...
paskausta kairį šoną, maždaug ten kur gimdos kaklelis(ten pat skaudėjo, kai darė tyrimą dėl gimdos kaklelio vėžio)... kaip išsaugoti mažylį..?
Redžė parašė:
labukas. Aš irgi su ta pačia bėda rašau. Penktadienį buvau pas ginę pirmai apžiūrai, pagal paskutinių mėnesinių pirmą dieną turėtų nėštumas būti 10 sav., echoskopas…
Sveikute ,puikiai supratu kaip jautiesi ,as laukiuosi vos 5 sav.ir pasirode kraujingu isskyru ...ir jau 3 kart prarandu savo mazyli ...
nebezinau ,kaip reiks gyventi ...
Redžė parašė:
labukas. Aš irgi su ta pačia bėda rašau. Penktadienį buvau pas ginę pirmai apžiūrai, pagal paskutinių mėnesinių pirmą dieną turėtų nėštumas būti 10 sav., echoskopas…
Sveikute.gal is tikro veliau pastojai (kuo neabejoju).del tepliojimo- tai dar nepasako apie persileidima.o del krutu ir pykinimo,man tas pats buvo,dingo visi pojuciai,maniau kad negerai.bet jau kita diena ir vemiau,ir krutine vel paskauda.man kai sake,kad neturi kiekviena sekunde but nesciosios pojuciu ;) bukit stiprus su savo maziuku.as irgi savo zirniuko lb lb laukiu.issigastu del kiekvienos smulkmenos,todel puikiai tave suprantu
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai