mamulyte1 parašė:
uzsiregistravau ryt 10val.yra laiku rytojui![]()
Labai gera laika issirinkote. Linkiu sekmes!
mamulyte1 parašė:
uzsiregistravau ryt 10val.yra laiku rytojui![]()
Labai gera laika issirinkote. Linkiu sekmes!
Lesik parašė:
Dėkoju. 13.30 eisiu. Todėl, kad nori, kad imčiau papildomas pamokas, o aš neimu, su vyru važinėju, kuris mane geriau, negu instruktorius vairuoti išmokino. Jau nori…
Truksta zodziu. O tai toje mokykloje nenorite pakeisti i kita instruktoriu (minejote, kad du yra). Tai gal su tuo kitu kazka eis suderinti.
Papentukas parašė:
Taip taip, apie kauna, jei pavyks pagaut laika taipjokia as saunuole , du kart laikiau jau... Antras isvis vabang, po 2sav nesedejimo prie vairo
![]()
tai man ir pan.bus dabar.as tai nepamirsus nieko tik tos durnos klaidos kaip vilkausi paskui autobusa 2 metarai atsumu nu va tokios ko as nesirikiavau
saunuole kad negailit euriuku
investuojat
man tai labai gaila tokiam dalykui pasidare
E.Va parašė:
Labai gera laika issirinkote. Linkiu sekmes!![]()
tikiuosi Aciu?
mamulyte1 parašė:
tai man ir pan.bus dabar.as tai nepamirsus nieko tik tos durnos klaidos kaip vilkausi paskui autobusa 2 metarai atsumu nu va tokios ko as nesirikiavau :kokia-kvaile…
Man ir gaila, bet praits laikyma labai grauziau save, kad tiek ilgai nevairavus, tai dar papildomas stresas dasidejo... Dabar jau varysiu pasikauscius
Papentukas parašė:
Man ir gaila, bet praits laikyma labai grauziau save, kad tiek ilgai nevairavus, tai dar papildomas stresas dasidejo... Dabar jau varysiu pasikauscius![]()
o kam imt tas papildomas pamokas?
ka pamirstat? siaip ydomu
mamulyte1 parašė:
o kam imt tas papildomas pamokas?ka pamirstat? siaip ydomu
![]()
na manau yra gerai prasivažiuoti papildomai prieš egzaminą
ypač kaip didesni tarpai tarp egzų
Papentukas parašė:
Na jo... Tokia ir mokykla matytbet gal galima kazkokius israsus issiimt, kiek val teorijos isklausius, kiek pravazinejus
bet sakau ir man buvo, jau…
Ačiū už patarimus! Išlaikiau pagaliau
Lesik parašė:
Ačiū už patarimus! Išlaikiau pagaliau
E.Va parašė:
Truksta zodziu. O tai toje mokykloje nenorite pakeisti i kita instruktoriu (minejote, kad du yra). Tai gal su tuo kitu kazka eis suderinti.
Išlaikiau pagaliau, laiminga lyg bučiau teises jau gavusi
Lesik parašė:
Išlaikiau pagaliau, laiminga lyg bučiau teises jau gavusi![]()
Sveikinu
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai