seimynele123 parašė:
Kaip cia taip gaunasi jums? ?
Ta prasme gaunasi??
Man ryt 14 pravaziavimas...o 15 jau filmuojamas.baisiai bijau.bet tai ka darysi.jei jau pradejau reikia pabaigti...nors nelabai dar tikiu savo jegomis,kad pavyks is 1 karto...?
seimynele123 parašė:
Kaip cia taip gaunasi jums? ?
Ta prasme gaunasi??
Man ryt 14 pravaziavimas...o 15 jau filmuojamas.baisiai bijau.bet tai ka darysi.jei jau pradejau reikia pabaigti...nors nelabai dar tikiu savo jegomis,kad pavyks is 1 karto...?
CitRina1989 parašė:
Ta prasme gaunasi??
Man ryt 14 pravaziavimas...o 15 jau filmuojamas.baisiai bijau.bet tai ka darysi.je…
Nu jus raset kad ryt teorijos egzas, ir paskui iskart vaziavimo egzas. Tai idomiai kad teorija kartu su praktika eina kartu
CitRina1989 parašė:
Ta prasme gaunasi??
Man ryt 14 pravaziavimas...o 15 jau filmuojamas.baisiai bijau.bet tai ka darysi.je…
Man bus filmuojamas 14 ir 15 vaziavimai
Jolanta-K@J mama parašė:
Reikalinga.
O reikia su savim tureti ta lapeli kad teorija islaikyta, ar tuos vairuotojo medicininius popierelius?
seimynele123 parašė:
Mergaites, jei as aikstelej su vyro masina mokinsiuos tai reikalinga ta M raide, ar ji reikalinga tik tada kai gatvej mokiniesi? Ir kokia geriau pirkti, ar yra tik …
m reik ir iš priekio ir iš galo
seimynele123 parašė:
Man bus filmuojamas 14 ir 15 vaziavimai
2 filmuojami?
seimynele123 parašė:
O reikia su savim tureti ta lapeli kad teorija islaikyta, ar tuos vairuotojo medicininius popierelius?
visko reikia.
CitRina1989 parašė:
Bet kad ir taip jau brangu,o jei dar brangs...tai teises bus tikra prabanga...??
Nebebrangs tik mokyklose o regitroj ta pati lieka kaina
-burbė- parašė:
m reik ir iš priekio ir iš galo
Oi kiek vargelio vien tam kad ismoktum vairuoti
seimynele123 parašė:
Oi kiek vargelio vien tam kad ismoktum vairuoti![]()
bet verta
seimynele123 parašė:
Ta M raide uzsiklijuoja ant stiklu, prieki ir gale vairuotojo puseje, teisingai? Ar kazkaip kitaip tvirtinasi?
priekyje keleivioj pusėj gale vairuotojo pusėj. aš klijavau iš vidaus su lipne juostele
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai