2022.03.10 13:45 (prieš 4 m.)
Tos tabletės, kurias Jūs įkėlėte kitoje temoje. https://lt.healthitkenya.com/cytotec-dlja-preryvanija-beremennosti-otzyvy.htm
Ką apie jas rašo tėvų darželyje
"Man buvo nesivystantis nuo 6 sav. o suzinojau 11 sav. Ligonineje gavau issamia instrukcija zodziu ir rastu, gavau 1 tablete hormonu blokavimui ir 4 Cytotec tabletes gavau veztis namo. ....... pradejo mausti pilva, strenas, nugara, pradejau kraujuoti, nuvejus i wc krito kumscio dydzio (mesos) gabalai... Skausmo nebuvo daug, tik maudimas pilvo ir strenu, net per menesines skausmo budavo daug daugiau.. Siaip po 8 val gausiu kraujavimu, kraujavimas sumazejo, tai tikiuosi viskas issivale... Labai tikiuosi, noriu mastyti pozityviai. O poto eisiu pasitikrinti, ar viskas issivale...
As tai nenorejau jokiu embrioniuku ieskotis ir krapstytis, norejau kad tik viskas valytusi, nes viskas praeitis..."
Paskaitykite ką jos daro. Vakar Jums tai sakė ir kitos moterys..
Tai ko Jūs norite, kad Jums nebūtų kraujavimo?
Vakar juk visos moterys sakė, kad nevartokite tų tablečių. O dabar jau belieka tik laukti. Ir po to pasidaryti ehoskopiją ir matysite ar mirena yra vietoje, ar ji iš viso ten yra.
Man dėjo Mireną irgi 5 dieną, bet aš po jos įdėjimo visai nekraujavau, man tik vos vos patepliojo.
Ir jokių tablečių nenaudojau prieš Mirenos dėjimą nei po.