Ingri2 parašė:
Sveiki,per mm,nes tada kaklelis buna kazkiek prasiveres,kai nera mm kaklelis uzsiveres,neides
Ačiū, tada reik skubėti registruotis
Ingri2 parašė:
Sveiki,per mm,nes tada kaklelis buna kazkiek prasiveres,kai nera mm kaklelis uzsiveres,neides
Ačiū, tada reik skubėti registruotis
Harmonija parašė:
Ačiū, tada reik skubėti registruotis![]()
Nera uz ka🙂Na man taip sake ginekologe,nes as ir masciau bet kada,bet man sakė tik per mm del prasiverusio kaklelio🙂
Ingri2 parašė:
Nera uz ka🙂Na man taip sake ginekologe,nes as ir masciau bet kada,bet man sakė tik per mm del prasiverusio kaklelio🙂
Patogiausia per 3-6 mėnesinių dieną.
Ingri2 parašė:
O aš kažkaip nepaklausiau gydytojos, bet viskas gerai, spejau pakliuti
Tik papildymas, kažkas rašė kad Norfos vaistinėje būna pigiau per tas laimingas valandas, o man nepritaikė nuolaidos spiralei 😔
Harmonija parašė:
O aš kažkaip nepaklausiau gydytojos, bet viskas gerai, spejau pakliutiTik papildymas, kažkas rašė kad Norfos vaistinėje būna pigiau per tas laimingas valandas, …
Reikia pirkti 3 prekes. Spiralę ir dar 2 prekes.
Boneta parašė:
Reikia pirkti 3 prekes. Spiralę ir dar 2 prekes.
3 ir pirkau, 3 receptiniai vaistai ir man vaistininkas pasakė, kad spiralei negali pritaikyt nuolaidos 🤷🏻♀️
Harmonija parašė:
3 ir pirkau, 3 receptiniai vaistai ir man vaistininkas pasakė, kad spiralei negali pritaikyt nuolaidos 🤷🏻♀️
Keista. Man taike ta nuolaida. Bet seniau. Mokejau apie 108 eur. Internete dabar maciau Mirena kainuoja apie 120. Tai irgi gera kaina.
Boneta parašė:
Keista. Man taike ta nuolaida. Bet seniau. Mokejau apie 108 eur. Internete dabar maciau Mirena kainuoja apie 120. Tai irgi gera kaina.
O aš sumokėjau 152 eur 🫣
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai