Arbatele parašė:
Oho. Oi kaip as tu rotu bijau. Sunku su tokiu vaiku isgulet prie lasaliniu. su gimtadieniu;)
AUgustukui
Arbatele parašė:
Oho. Oi kaip as tu rotu bijau. Sunku su tokiu vaiku isgulet prie lasaliniu. su gimtadieniu;)
AUgustukui
mes 5 menesiu buvom susirge roto virusu,bet apsejom be lasaliniu,pagulej ligoninej pagerem to suraus vandenuko ir viskas...o va pries kelias savaites prasirgom noro virusu tai si karta jau ir lasaline buvo istatyta visai dienai bet isgulejom mes pakankamai ramiai..galvojau bus baisu bet viskas gerai pora dienu ligoninej pabuvom ir viskas..pasakykit kaip apsisaugoti nuo situ virusu,negeriat niekas imunitetui pastiprinti kokiu vitaminu ar dar ko?
Bestsaule parašė:
AUgustukui![]()
aciu
Emilijos ir Viliuko mama parašė:
Sveikos mamytes.jungiuosi prie jusu.mes jau vaikstom, bet ne tvirtai ir turim tik 3 dantukus.
![]()
kaip saunu as savo didzeja tai tik speju ziuret laksto visur ir kuice visus kampus nors jau ir seniai pradejo vaiksciot bet gi idomu viskas visdar
Vasilisa parašė:
Labas, mergaites Buvau dingus visai savaitei, tai net neskaiciau visko ka pripieset... Praeita ketvirtadieni su greitaja sovem i ligonine, dedule mum roto virusa uznese... Siandien gimtadienio proga paleido
O man is to streso penktadieni mm prasidejo... Nors siaip - PAGALIAU, jau buvau issigandus kur jos dingo, po gimdymo dar nesirgau.
Nu ka, gimtuvininke miega, o as einu greitai ka nors paruost, nes biski sveciu turesim. Gero vakaro visoms
Sveikinimai silciausi. Pries svente ir sveikatyte pasirūpinti teko, svarbiausia, kad sustypretumet.
Vasilisa parašė:
Labas, mergaites Buvau dingus visai savaitei, tai net neskaiciau visko ka pripieset... Praeita ketvirtadieni su greitaja sovem i ligonine, dedule mum roto virusa uznese... Siandien gimtadienio proga paleido
O man is to streso penktadieni mm prasidejo... Nors siaip - PAGALIAU, jau buvau issigandus kur jos dingo, po gimdymo dar nesirgau.
Nu ka, gimtuvininke miega, o as einu greitai ka nors paruost, nes biski sveciu turesim. Gero vakaro visoms
Labas.oi vargsiuke.saunu, kad paleido jus namo dar per tokia ne eiline diena o gimimo diena.
sveikit.
su 1 – uoju gimtadieniu.
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai