linestra parašė:
o pas mus siandiena sildyti vbakaryksciai cepekai, nieko nera skaniau kai jei apskrude![]()
mes taip pat dvi dienas valgėm cepelinus, tikrai skanu paskrudę
linestra parašė:
o pas mus siandiena sildyti vbakaryksciai cepekai, nieko nera skaniau kai jei apskrude![]()
mes taip pat dvi dienas valgėm cepelinus, tikrai skanu paskrudę
na del cepelinu tai jau musu seimynai darosi per sunkus maistas. jau 8-ti metai kaip negyvenam LT. is norvegisku bulviu viriau viena karta, bet labai jau daug ju reikia, kad padaryti. per skystos jos. viska issunki. atvaziave i Lt visad suvalgom po porcija kokioj geroj kavinej, bet tai jau didelis issukis musu skrandziams.. ir pastebejau , kad kas karta vis maziau skanu juos valgyti. galima atprasti. o va virtu bulviu arba zemaiciai tai
reiktu kada padaryti vyrui svente. baruose jis ju nevalgo-tik mano pagamintus, o as sito nedariau keleta metu
sweikos visos mamytes
nu cia jau nebuwau uzsukusi savaitgali, tai uoj daug prirasete ir dziugiu ir nelabai dziugiu naujienu.
as tai laikausi po truputuka, ryt eisiu pas seimos dakatre, ir turiu wiena dar naujiena vakar mano vyro sese pagimde berniuka
kaip fainai kaip pamaciau kaip wyras dziaugesi su sese tai supratau kad musu laabaj jis laukia, sako greiciau galetu
bet kai papasakoja man kuo toliua apie gimdimus tai geriau ju negirdeti, nes baisu darosi.. kazkaip labai bijau delto meginu labai nesiklausyti kolkas ir galwoti tik gera, bet kad newisada iseina taip ;/ :))
maciau snekejote apie kremukus, as tai kartais pasitepu kokosu aliejumi pirktu maximoje, nu man kolkas gerai graziai odyte auga :))
Lini parašė:
Labai brangus Emmaljunga mondial duo combi (odinukai tie)- lopsys ir sportine dalis 3380 Lt. is 2013 m. kolekcijos. Bet yra tokia ekonomines klases (kataloguose jos nebuna) kolekcija smart duo combi. Kaina 2179 Lt. Remas tai klasikinis, tik lopsys gaminamas is paprastesnes medziagos, neturi rankenu, rankines stabdziu sistemos ir kazko dar. Tad as linkstu prie pastarojo, o ypac po to kai pamaciau, kad milli way vezimeliai kainuoja 1640 Lt., tai geriau imsiu paprastesni emmuka, nei super duper koki lenkiska, bet cia tik mano nuomone, tad nemuskite![]()
Is kur tokia kaina Milli???? Maciau po 1350 lt, nu gal akcija buvo....
Visa nestuma gali isbuti grazi odele, o va gimdant imti ir sutrukineti.vyro pusseserei tai buvo.man tai ant krutines yra, truputi ant pilvo sonu ir ant slaunu.bet tokios idomios.viena diena nesimato ju, kita isryskeja.
Bet kai viena mamyte pasake, kad svarbu vyras myli tokia kokia esu
ErnestaB parašė:
tikiuosi gal neatsiras tų strijų, jei neatsirado pirmo nėštumo metu![]()
Pirma karta man taip pat neatsirado, na o sunumi atsirado, bet kaip rasiau nezymios.zesiu kaip bus su situo
Sveikos mamytes, as irgi po savaitgalio, viska perskaiciau. Labai gaila del Elles ir kitu sunkiu mamyciu isgyvenimu. Tikiu ir linkiu, kad visos anksciau ar veliau supuos taip lauktus mazylius.
Na o as siandien buvau baseine, super mankstele ir i garine pirtele uzejau trumpam, taip atgaivino. Jauciuos, kaip naujai gimus.
Ruosiames su vyru atostogoms, tai paskutines dienos kaip skruzdelynas - begam, lekiam, darom, nespejam, heh. Na bet bent jau savaite padrybsosiu prie juros. Po sketuku zinoma, kad neperkaisciau.
Savaitgali buvau pas tevelius, mama istrauke senu lagaminu su mano pacios rubeliais, megztukais, sliauztinukais. Dar visai geru yra ir suknyciu superiniu. Na reiks tiketis, kad mergaite gims, tuomet gales nesioti savo mamos 'importinius' gerai issilaikusius rubelius.
Sveikos merginos
kalbejote apie cepelinus, tai ir as vakar ju prisikirtau, mano mama isvires, bulviakasio proga, nukasem vakar bulves jau. Vyras pas savo tevus, o as pas savo. Po bulviakasio varem su vyru isodus, prisirinkom 7 maisu obuolius, tai isspaudem 100ltr sulciu, ot tai buvo darbelio, iki puse 3 nakties vakar su vyru pusome kol visas jas uzvakavome. Bet kokios skanios
Bet stiklainius savo iki vieno sunaudojau keik turejau, dar ir truko.
as siandien kepiau vistios sparnelius, man is visu jos daliu sparneliai labiausiai patinka.
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai