aleksaroma parašė:
mergynos, turiu itvara nuo klubo sanario displazijos... pirmas vaikas nesiojo.... galiu parduoti jeigu kam reikia...
Gali mums prireikti,nes raukslytes nesutampa
kita sav.einam echo,labai tikiuosi kad viskas bus gerai
aleksaroma parašė:
mergynos, turiu itvara nuo klubo sanario displazijos... pirmas vaikas nesiojo.... galiu parduoti jeigu kam reikia...
Gali mums prireikti,nes raukslytes nesutampa
kita sav.einam echo,labai tikiuosi kad viskas bus gerai
brigusia parašė:
Nu tai va. Pagaliau sukilo gydytojai. Daro tyrimus. Jis visai nepasisavina maisto. Ka suvalgo tas pro kita gala tokio pat pavidalo iseina... uzburtas mums ratas kaz…
Norisi pasakyti, kad gal tu taip ir padaryk? Daktaram tai kasdienybe ir jei kadkart visko reikalaut... juab jusu toks atvejis rimtas. O kur dabar esat?
griteee parašė:
Sveikos mamytes mano maziukei pradejo puliuoti traiskanoti ir asaroti viena akyte mazute pikta o man sirdis plysta matyt toki vaika gal ka patarsite ?
ir Mums buvo ..
Daznai valiau su virintu vandenuku suvilgytu pagaliuku, vakare pries miega su ramuneliu a. vilgytu pagaliuku.
Per 2 dienas praejo ...
Camel parašė:
Gali mums prireikti,nes raukslytes nesutampakita sav.einam echo,labai tikiuosi kad viskas bus gerai
jeigu reikes - kreipkites... o kas nustate, kad raukslytes nesutampa? as jau nepamenu kaip buvo su dukra... tiesiog nesiojom ja, o po keleta metu daktare pasake - SVEIKA...
orka115 parašė:
Mamytes, gal kuri namuose turi garu puoda maisto gamybai? ar jis patogos? ar reikalingas (siandien sumasciau, kad man jo reikia)? kokios firmos turite?
Siaip nelabai naudingas daiktas mano vyras naudoja nes pries varzybas maista tik toki gali valgyti skanu zuvis ir darzoves ruostos jame
o siaip stovi nenaudojamas
aistyte22 parašė:
sakykit mamos kur jus savo maziukus migdote dienos metu</blockquoteD>
Man tai arba stebuklas arba sutapimas, bet jei as geriu kmynu arbata (kokius 4 kart per diena) - tada jokiu pilvo skausmu vaikui nebuna, kai tik negeriu - raitosi ir verkia, as manau, kad ta arbata padeda
Gabrielli parašė:
Labas vakaras, mamos patarkit.
Ar duodat arbateles savo maziukams?![]()
Iki 6 men vakui uztenka mamos pieno ir jokiu arbatu nereikia ir nepatartina
Asta Go parašė:
Bendrauju su ja kai tik nemiega ir pazaidziu su ja. Tik kad ji nezinia del ko verkia, guli guli ir pradeda verkt. net budama salia..
ir mano taip daro, vis dar nesuprantu kodel
mes net juokaujam, kad jei nemiega ir nevalgo tuo metu tada verkia, kito pasirinkimo ner tik sie trys
Camel parašė:
Gali mums prireikti,nes raukslytes nesutampakita sav.einam echo,labai tikiuosi kad viskas bus gerai
aš taip pat turiu bent 3 skirtingų dydžių ;)
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai