MilkyWay parašė:
Tai jam augimo šuolis gal. Tai dažniau maitinkit:).
Kažkaip nesinori dažnai mišinio duoti kaip viena mamyte sakė,kad skrandukas nuo dažno mišinio davimo gali išsitampyti
MilkyWay parašė:
Tai jam augimo šuolis gal. Tai dažniau maitinkit:).
Kažkaip nesinori dažnai mišinio duoti kaip viena mamyte sakė,kad skrandukas nuo dažno mišinio davimo gali išsitampyti
Asta Go parašė:
Kazin ar cia man vienai taip ar ne... Maniske kiekviena vakara, pries vidurnakti ar po vidurnakcio kai pavalgo, nemiega... Nemiega po 2-3h, bet negana to, buna nera…
mum tas pats visa naktį prasiblaškė atrodo pavalgė užmigo praeina max 5min ir vėl raitos inkščia o jeigu nieko nedarau mmiegu toliau pradeda zirsti kad tik dėmesį kreipčiau į jį
o tikėjausi turėsiu ramu vaika,bet nė velnio ramus buvo tik kai gulėjom ligoninėje
Colliukke parašė:
Kiek lasiuku? Ilasini i burnute ar i misinuka?
I misinuka negalima,nes jis siltas,as duodu po 2 lasiukus i burnyte su sauksteliu ;)
anzeliukas321 parašė:
Dar turiu klausyma,sian turi daryti skiepa,net ligtais dar vos vos turi slogos,ar galima bus akiepyti?
Itariu, kad neskiepys
MilkyWay parašė:
Man irgi dingo per pora dienų dėl tų pačių priežasčių. Į parą nutraukiu 60 ml dabar, tai net nebeduodu.
Kiek zinau ji reikia sulasinti po liezuviuku tai kaip jus ta darot? Su kokia pipetę ikišti ir ilasinti...
anzeliukas321 parašė:
Mano mazyle nekakoja jua sian 3 diena bus,manau kad nuo misionio,nes mp jau tik pora lasu,ka jus darote patarkyte?![]()
O koki misini valgot...
Colliukke parašė:
Kiek zinau ji reikia sulasinti po liezuviuku tai kaip jus ta darot? Su kokia pipetę ikišti ir ilasinti...
Tikrau nebutina vit d lasint po liezuviu.
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai