vitaa9 parašė:
O kur gimdėt ir kurios pirmą kart gimdys , kur ruošiatės gimdyt ?![]()
Dar negalvojau konkrečiai ;)
vitaa9 parašė:
Dar negalvojau konkrečiai ;)
vitaa9 parašė:
Dukra gimdziau santariskese, po gimdymo gydytoja liepe negryzti:DD bet ir antra ten planuoju nes tik 3 min. Kelio iki santariskiu man
Labas
jus kaip visada daug prirasiusioms, saunuoles, kad taip bendraujat. O as atsiprasau jei pasikartosiu, nes visko neskaiciau.
Kaip kovojat su pykinimu?
as jai nebegaliu, pykina istisai, pradejo nuo savaites pradzios ar vidurio, jau vien atsibudus pykina, ir taip istisa diena
valgau per prievarta, nieko nesinori, tik guleti, arba miegoti, bet ir uzmiegu po geru keliu valandu vartimosi
su pirmu nestumu taip nebuvo, o dabar kazkokia tragedija, pirmadieni dar turiu skrydi lektuvu, tai isvis bijau, kad manes ten neuzpurtytu.
vitaa9 parašė:
Raudonajam kryziui. O dabar dar nemasčiau. Tikriausiai rinksiuos tarp santariškių ir antakalnio
eglytee parašė:
Dukra gimdziau santariskese, po gimdymo gydytoja liepe negryzti:DD bet ir antra ten planuoju nes tik 3 min. Kelio iki santariskiu man![]()
O tai arti
man tai skaityk visur vienodai kelio
zaliojiii parašė:
Raudonajam kryziui. O dabar dar nemasčiau. Tikriausiai rinksiuos tarp santariškių ir antakalnio
Ir kaip raudonam kryziui ?
saaa parašė:
Sveikos,mamytes. Jei galima, jungiuosi ir as prie jusu. Skaiciuokle rodo gruodzio 18d.
O be temperaturos dar kokius nors simptomus jauti?
saaa parašė:
Sveikos,mamytes. Jei galima, jungiuosi ir as prie jusu. Skaiciuokle rodo gruodzio 18d.
Visa nestuma gali laikytis tokia temperatura
Na jo gerkle skauda. Bet nesmarkiai. Tai va ir as manau kad nera blogai tokia temperatura, kol nepaskaiciau komentaru kutu
tikiuosi viskas gerai.
As jau buvau pas gine tai maciau maza taskiuka. Sake dar per mazai laiko kad kazka daugiau pasakyt, tik tiek kad nestumas yra ir jis vietoje
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai