LediLi parašė:
Ate ate mamytės... palieku forumąpragulėjau savaitę ligoninėj nes itarė vaisių ne vietoi, šiandien sužinojau kad jis vietoi ir viskas jam kaip ir gerai,…
Aj gaila...
Kelintoj savaitej nustojo vystytis?
LediLi parašė:
Ate ate mamytės... palieku forumąpragulėjau savaitę ligoninėj nes itarė vaisių ne vietoi, šiandien sužinojau kad jis vietoi ir viskas jam kaip ir gerai,…
Aj gaila...
Kelintoj savaitej nustojo vystytis?
LediLi parašė:
Labai uzjauciu...
Laikykites.. ir greit pagausite kita gandriuka..
Kiek laiko jums buvo?
LediLi parašė:
Mes buvom dar visai mažyčiai 3 savaičių...
Nesvarbu kokio dydzio nestumas, netektis vis tiek yra skaudi...
Abra parašė:
Nesvarbu kokio dydzio nestumas, netektis vis tiek yra skaudi...![]()
žinoma, tiek džiaugėmės tiek viska, kad pagaliau pavyko... ir per viena diena nebeliko nieko
LediLi parašė:
žinoma, tiek džiaugėmės tiek viska, kad pagaliau pavyko... ir per viena diena nebeliko nieko![]()
Galvokit, kad vaikelis nenorejo gimti ziema... Jam labiau patiks gimtadieni svesti kitu metu laiku.
As vis norejau, kad mano mazylis gimtu pavasari ar vasara..., bet deja, nors ir pastodavau tinkamu metu, bet nestumai buvo nesekmingi. Dabar galvoju, kad musu seimos nariams lemta gimtadienius svesti ziema
kazkas gal sakys "naivu taip manyti... Jums tiesiog nenusiseke praeje nestumai" na, bet man paciai yra ramiau, kai as taip galvoju
kraaske parašė:
O mergaites, kokia jusu temperatura kuno ? Vakar prastai jauciulais buvo 37.2 , siandien 37.3 nesuprantu ar cia nuo nestumo ar man kazkokia bacyla puola??![]()
Normali ta jusu temperatura nestumo metu.
Jeigu nera kitu persalimo pozymiu, reiskias viskas ok
Sankcija parašė:
Palinkėkit merginos man sėkmės. Ryt važiuoju i Vilnių. Jei paneigs visas nesivystančio nėštumo prognozes,grysiu pas jus i forumiuka
sekmes!!!! linkiu, kad viskas butu gerai!
3 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai