M.Jur. parašė:
Galit pasikonsultuoti kokioje zoo parduotuvėje, bet norint gydyti man atrodo reikia juos atskitai išsiimti
Siusiu vyra i zoo,tegul issiaiskina kas kaip.
Dar savaites nera zuvytes kaip pas mus,o jau serga
M.Jur. parašė:
Galit pasikonsultuoti kokioje zoo parduotuvėje, bet norint gydyti man atrodo reikia juos atskitai išsiimti
Dar savaites nera zuvytes kaip pas mus,o jau serga
jele25kr parašė:
Dar savaites nera zuvytes kaip pas mus,o jau serga![]()
Va čia rašo apie ta liga
www.akvariumas.net/phpBB2/viewtopic.php?f=24&t=141&start=195
M.Jur. parašė:
Va čia rašo apie ta liga![]()
www.akvariumas.net/phpBB2/viewtopic.php?f=24&t=141&start=195
Aha,perskaiciau jau vakar apie ligas,ir pagalvojau kad mano nesirgs
Nupirkom vaistu ir darysim kaip forume raso,nes zoo parduotuveje visai kitaip pasake
na tikiuosi isgyvens..sake samai labai sunkiai iveikia sia liga,o turiu 4 samukus
jele25kr parašė:
Aha,perskaiciau jau vakar apie ligas,ir pagalvojau kad mano nesirgs![]()
Nupirkom vaistu ir darysim kaip forume raso,nes zoo parduotuveje visai kitaip pasa…
Tiesa, as irgi turejau viena samuka tokį tigrini ir jam ant galvos atsirado tokia bakta deme, po poros dienų pasimire
o neonai isgijo savaime, dabar turiu du naujus samukus
O ką patare zoo? Kokie vaistai?
M.Jur. parašė:
Tiesa, as irgi turejau viena samuka tokį tigrini ir jam ant galvos atsirado tokia bakta deme, po poros dienų pasimireo neonai isgijo savaime, dabar turiu du nau…
Patare,kas antra diena pilti tos vaistujys,pakelti tem iki 28 ir viskas.
O ten forume raso kad reikia isimti anglis is filtro,1d ipilti vaistu.2 pakeisti 50% vandens ir ipilti vaistu ir taip iki 5 dienos,ir dingus toms manom dar 3 dienas prifilaktiskai vaistuku duoti,ir poto 50% pakeisti vandens ir ideti anglies filtra kad istrauktu vaistu likuti.va taip ir darysiu
isidarbinsiu 8 dienom
vaikam zuvytes,o jai ligos tai mama padek
jele25kr parašė:
Vaistai tokie
Zoo patarimas paprastesnis atrodo
Bet turbūt jūsų pasirinktas kazkiek geresbis Žuvyčių atzvilgiu
Na maniske dar tik grožėtis moka akvariumu, cia jau mano iniciatyva jis atsirado
negaliu ant nieki burbėti
M.Jur. parašė:
Zoo patarimas paprastesnis atrodo![]()
Bet turbūt jūsų pasirinktas kazkiek geresbis Žuvyčių atzvilgiu![]()
Bet kiek skaiciau tai tas paprastesnis budas nelabai padejo,tai as nutariau kad geriau vis atnaujinti vandeniuka,zuvyciu gaila
apziurejau tai snd jau pas visas yra tu manu,tai itariu pirkdama neapziurejau jas,bet vel gi,kaip pvz gali pastebeti jai pas mus samas pilkai taskuotas
ai zodziu,pirmas akva ir klaidu daug padariau,ypac kad nepasiskaiciau pries
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai