Paslapčiukas parašė:
Labukas,
Iš karto atsiprašau už temos suteršimą.
Bukit atsargi su tokiais pardavinejimais, ypac jei vaistai receptiniai. Galite susilaukti policijos demesio, tai yra nelegalu.
Paslapčiukas parašė:
Labukas,
Iš karto atsiprašau už temos suteršimą.
Bukit atsargi su tokiais pardavinejimais, ypac jei vaistai receptiniai. Galite susilaukti policijos demesio, tai yra nelegalu.
vasiliauskiene22.g.a parašė:
Mano dvynukai gims šias metais dar tik 3 mėn esu labai kuda tai pilvukas matosi po truputi verzti pradeda😊 truputi baisu kaip eiga kaip gimdymas kaip su dviems reik…
As taip pat kuda, eina 17sav, antras nestumas, tai jau pilvas matosi gerai 😊
Gintare111 parašė:
As taip pat kuda, eina 17sav, antras nestumas, tai jau pilvas matosi gerai 😊
Man siandien 16+6 , pilvukas jau gerai matosi, o ko laukiates? Gal zinot?😊
Grazina-len parašė:
Man siandien 16+6 , pilvukas jau gerai matosi, o ko laukiates? Gal zinot?😊
Man irgi siandien 16+6!
nezinom dar, balandzio 15d i santariskes, tada ir suzinosim😋 ne identiski pas mane, o jus nezinot? Taip pilvas gana nemazas
Gintare111 parašė:
Man irgi siandien 16+6!nezinom dar, balandzio 15d i santariskes, tada ir suzinosim😋 ne identiski pas mane, o jus nezinot? Taip pilvas gana nemazas
Oj as susipainiojau 😂😂😂😂 kazkaip su tom savaitem jau painiuojuos 😅 siandien mums 15+6 🙈 ryt suzinosim, pas mus mate jau 11aav, bet prasiau nesakyt, ir genetike mate, bet velgi prasiau nesakyt, o kad uzrasytu ant lapelio,
O jau ryt didzioji diena- gender party
Sprogdinsim balionus ir matysim kokios spalvos bus konfeti viduje ir taip suzinosim lyti 🥳
Ir pas mus neidentiski
Labas!
Mano antras nestumas, 6+1 ir siandien pirmo vizito metu gavau sokiruojancia naujiena - zirniukai du 🥰 jausmai ivairus - ir baime ir sokas, ir dziaugsmas. Ziauriai susijaudinau, net neatsimenu ka kalbejom su gydytoja😀🙈 mano klausimas nesiojancioms du zirniukus: ar kuri nors turejo atskiruose nameliuose, bet nameliai labai skirtingo dydzio. Vaisiai abu vienodi, atitinka 6+1, sirdeles plaka pas abu, bet nameliai labai skiriasi. Vienas kaip ponas plaukioja, o kitas susipaudes.. ar cia viskas gerai? Ir net pamirsau paklaust gydytojos, ar skirtingi nameliai reiski neidentiskus dvynius?
vakar09 parašė:
Labas!
Mano antras nestumas, 6+1 ir siandien pirmo vizito metu gavau sokiruojancia naujie…
Sveika sveikinu! Taip pas mane šiek tiek skyrėsi nameliai, bet gydytoja neakcentavo to, tiesiog pati mačiau, bet viskas vystosi gerai abu juda kruta jau ir susilygino nameliai
Ir taip, tai reiškia kad dvynukai neidentiški 😊
vakar09 parašė:
Labas!
Mano antras nestumas, 6+1 ir siandien pirmo vizito metu gavau sokiruojancia naujie…
Labas
pas mane buvo pradžioj iki kokios 10sav skirtingi nameliai
bet po to tapo vienodi
svarbiausi, kad viskas vystytųsi
sveikinimai!
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai