Gintare111 parašė:
Nematau jokios grupes🙄 gal pakviest galit
As ten seniai komentavus matyt del to nerodo, pas Julita rodo
Gintare111 parašė:
Nematau jokios grupes🙄 gal pakviest galit
As ten seniai komentavus matyt del to nerodo, pas Julita rodo
MLiepsna parašė:
As ten seniai komentavus matyt del to nerodo, pas Julita rodo![]()
Aciu, pasiprasiau jau😊
Svajone001 parašė:
Sveikos! Gal kam
Yra aukstas pulsas? Esu 13 savaiciu neštume, ramybes busenoje pulsas 80-90 bet tik…
Viskas normalu
jusu sirdis dirba uz du,del to pulsas didesnis
bet jei labai vargina,galit pasitart su gydytoja,gal ka pasiulys
Svajone001 parašė:
Sveikos! Gal kam
Yra aukstas pulsas? Esu 13 savaiciu neštume, ramybes busenoje pulsas 80-90 bet tik…
Pasidarykit bendra krauja, galbut truksta gelezies
mano pulsas sokinejo va taip,kol
Priezastis buvo smarkiai krites hemoglobino kiekis
Svajone001 parašė:
Dekoju, bandysiu isitirti kali, magni, gelezi, ir skydliauke.. nes galvoju jei tik
Man taip buvo, neblogejo,visa nestuma stabiliai panasus ir prabuvo
visi tyrimai buvo geri 🤷
Svajone001 parašė:
Dekoju, bandysiu isitirti kali, magni, gelezi, ir skydliauke.. nes galvoju jei tik
Man atrode sirdis gerkleje, tai truko kalio ir gelezies, pradejus gerti papildomai po savaites viskas susitvarke
Atsakysiu čia iš kart kelioms. Aš gimdžiau savo dvynukus antakalnyje, 38sav., planinis cezaris, tai tik geriausi atsiliepimai! berniukas turėjo įgimta infekciją, tai priežiūra ten buvo irgi labai gera intensiviosios terapijos skyriuje. Jei reiketų gimdyti ankščiau (o taip man galėjo atsitikti, dėl nuo 29sav. patrumpėjusio kaklelio) irgi rinkčiausi antaklanį, tiesiog reikėtų pasirašyti dokumentą, kad atsisakau gimdyti 3čio ligio ligoninėje (turėjau nelabai gerą patirtį santariškėse, todėl nenorėjau ten). Bet kiekviena turi rinktis kaip jaučia geriausiai.
O dėl drabuželių, jei išnešiosit iki 37-38sav. manau drabuželių 44d. neprireiks, mano mažiukams 50d. buvo kaip tik po gimimo
P.S. ne į šį forumą idėjau savo komentarą, bet manau ir čia pravers :))))
Labukas,
Iš karto atsiprašau už temos suteršimą.
Parduodu pigiau vaistų ir žvakučių likutį (gal kam reikia):
TARDYFERON 80mg - 5 naujos pakuotės nepradarytos + dovanų 19 vnt papildomai tablečių. (Galioja iki 2024/05)
FERRETAB - 50 vnt tablečių + dovanų 7 vnt papildomai tavlečių. (Galioja iki 2023/06)
MACMIROR COMPLEX 500mg makšties kapsules - 7 vnt. (Galioja iki 2024/01)
POLYGYNAX makšties kapsules - 2 vnt. (Galioja iki 2023/04)
Rašykite AŽ

9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai